Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
grillázs: 1 rész darált dió és 2 rész cukor.
Virágok anyaga saját készítésű marcipán, mely az alábbiak szerint készült.
marcipán:
10 dkg mandula és 15 dkg. porcukor.
mandulát forraltam 1-2 percet annyi vízben ami ellepte, majd leszűrtem és lehéjaztam.
Egy nap kiterítve száradni hagytam, ez után diódarálón ledaráltam és még egyszer kávédarálón is mégpedig úgy, hogy a kimért cukorból egy púpos evőkanálnyit szétosztottam minden adaghoz. Így nagyon finom szinte por állagú anyag lett.
A megmaradt cukor kb. felét annyi vízzel tettem fel forrni ami épp csak ellepte. Jó alaposan /habzásig/ forraltam majd, mikor langyosra hűlt a maradék cukor és a mandula keverékéhez öntöttem.
Ezt a masszát nagyon-nagyon kigyúrtam.
Cukorhab: 1 tojás fehérje pár csepp ecet és 20 dkg.átszitált porcukor, amit kb.
10 percig vertem.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!