Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
piskótalaphoz:
3 db. tojás,
20 dkg. cukor, /én 15 dkg.használtam/
7,5 evőkanál víz,
7,5 dkg. darált dió,
15 dkg. liszt,
1 cs. sütőpor.
A szokásos módon elkészítjük a piskótát, 180 fokon 85-90 percig sütjük.
Töltelék:
40 dkg.málna
40 dkg.joghurt
4 dl.tejszín
méz ízlés szerint
vanília
citromlé és héj /elhagyható/
2,5 cs.zselatinpor /25g/
Málnát forrásig hevítjük,majd a vízben v. hideg málnalében feloldott zselatint hozzáadjuk és pár percet kevergetve szintén forrásig melegítjük. Már főzni nem szabad.
Ha langyosra hűlt hozzákeverjük a vaníliás joghurthoz és kellően édesítjük mézzel, végül a habbá vert tejszínt is óvatosan hozzá adagoljuk.
Az előkészített formába a kihűlt piskótára egyengetjük, majd hűtőben 5-6 órát pihentetjük, míg megdermed.
Végül díszítjük.
|
|
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!