Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
![]()
![]()
50 dkg darált házikeksz
15 dkg margarin
4 evőkanál kakaópor
4 evőkanál porcukor
1,5 dl főtt kávé
Mindezt összegyúrjuk, és egy kivajazott 26 cm-es átmérőjű tortaformába
nyomkodjuk egyenletesen.
Töltelék:
50 dkg gesztenyemassza
0,5 dl rum
5 dl Hulala tejszín kemény habbá verve
20 gramm étkezési zselatin felfőzve
Tetejére: étcsokoládé reszelék, és csoki dara.
Elkészítése:
A gesztenyemasszát a 0,5 dl rummal kikeverjük, hozzákeverjük óvatosan a
kemény habbá vert Hulalát, melyből félre teszünk a torta tetejének díszítésére.
Majd a felfőzött, és langyosra hűtött zselatint is hozzákeverjük.
A krémet rámerjük a tortaformában lévő kekszalapra. Kb. 15 perc pihentetés után lekenhetjük a díszítésre félretett habbal. Étcsokoládé reszelékkel díszíthetjük.
Kb. 2-3 óra múlva szelhető már.
|
|
|
Turner Daniel 1 napja új blogbejegyzést írt: A felhasználói élmény jövője az online kaszinók világában
Turner Daniel 1 napja új blogbejegyzést írt: Kriptovalutás befizetés az online kaszinóban: előnyök és kockázatok
Turner Daniel 2 napja új blogbejegyzést írt: Ingyenes pörgetések: apró lehetőség vagy valódi esély a nyerésre?
Turner Daniel 2 napja új blogbejegyzést írt: E-sport fogadások Tippmixen – beépíthető-e rendszerbe?
Turner Daniel 2 napja új blogbejegyzést írt: Mennyire számít a forma és a motiváció Tippmix fogadásoknál?
Turner Daniel 2 napja új blogbejegyzést írt: Hogyan változtatja meg a technológia és a mesterséges intelligencia a sportfogadást?
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Az eredeti stíriai metélt
Zebratorta
A VILÁG LEGEGYSZERŰBB SÜTIJE
Citromos olívás piskóta