Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Joghurtos eperkupola
Hozzávalók:
1 kg eper, 4 evőkanál zselatinpor, 20 dkg piskóta, 5 dl natúr joghurt, 10 dkg étcsokoládé, 2 dkg vaj, 4 csomag vaníliás cukor, 2 evőkanál főzőrum, 4 dl tejszín, 1 citrom kifacsart leve és lereszelt héja Elkészítés:
Az étcsokoládét vajban megolvasztjuk, és hozzákeverjük a darabokra tört piskótát. Egy formát sütőpapírral kibélelünk, és beleöntjük a piskótás masszát, a tetejét elegyengetjük, majd fél órára hűtőszekrénybe tesszük. A joghurtba belekeverjük a vaníliás cukrot, a főzőrumot, a citromlevet és a reszelt citromhéjat. A vízben feloldott zselatint előbb 4 kanál krémmel simára keverjük, majd hozzáadjuk a többi krémhez. Hűtőbe tesszük, majd amikor kezd megdermedni, beleforgatjuk az összevágott eperszemeket és a habbá vert tejszínt. Egy tálat kibélelünk fóliával, és beletöltjük a krémet. A tetejét beborítjuk a piskótás lappal. Hűtőszekrényben 3 órán át hagyjuk megdermedni. Kivesszük a hűtőből, kiborítjuk a formából, a tetejét eperszemekkel és reszelt csokoládéval díszítjük. |
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Elképesztő, mire képes ez a gyümölcs!
Őrületesen bedrágultak a gyümölcsök
A görögdinnye áldásos hatásai
Hűsítő finomságok: a legjobb gyümölcsös desszertek sütés nélkül