Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók
3 tojás
3 ek liszt
3 ek cukor
1/2 cs sütőpor
2 doboz konzerv őszibarack
3 dl pezsgő
2 kis doboz natúr joghurt
2 doboz 200g-os habtejszín
2 cs zselatin
2 cs vaníliás cukor
Elkészítés
A tojásból, lisztből, cukorból és a sütőporból piskótát sütünk. A formában hagyjuk kihűlni. A joghurtot a vaníliás cukorral és a pezsgővel összekeverjük. 1,5 dl vízben feloldunk 1,5 csomag zselatint. 3 evőkanálnyi feloldott zselatint félreteszünk, a többit hozzáadjuk a pezsgős krémhez. Az egyik habtejszínt felverjük habnak és azt is a pezsgős krémbe keverjük. Kb. 5 percre a hűtőbe tesszük szilárdulni. A barackokat lecsepegtetjük, a levét félretesszük. 3 fél őszibarackot összetörünk villával és az előzőleg félretett 3 evőkanálnyi feloldott zselatinnal összekeverjük. A kihűlt tortalapot a formában hagyjuk, rátesszük a krém felét, majd erre a pépes barackot, amit villával kicsit belekeverünk, hogy márványos legyen, majd erre halmozzuk a krém másik felét. A tetejét kirakjuk a fél barackokkal és 1 órára hűtőbe tesszük. 1,5 dl baracklében feloldjuk a maradék fél csomag zselatint és bevonjuk vele a torta tetejét, majd dermedni.
Forrás: http://www.sutigyar.hu/
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Gyors répatorta
FÜGÉS-SZILVÁS CSOKITORTA
Sajtos-spenótos torta
Könnyű ricottatorta vörös áfonyával – liszt nélkül