Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Manapság már úton-útfélen találni előre gyártott pesto szószt, de a házi készítésű, friss hozzávalókból varázsolt tésztaszósszal nem vehetik fel a versenyt.
A recept egyszerű, pillanatok alatt elkészül, kellemes mediterrán hangulatot varázsolva az asztalokra.
Ez az eredeti alaprecept, próbáld ki bátran!
Hozzávalók:
3 szem fokhagyma
egy nagy csokor friss bazsalikom
5 dkg fenyőmag
12 dkg reszelt parmezán
1,5 dl extraszűz olívaolaj
1 kávéskanál só
fehérbors
Alaposan megmosom a bazsalikomot, azután letépkedem a leveleket, és egy konyharuhára borítom száradni.
A fokhagymákat megtisztítom, kettévágom, és ksizedem a közepüket. Azután a sóvalés a fenyőmaggal együtt bedobom egy turmixgépbe, és legalább 3 percig darálom. Ha elég pépes már, rászórok egy evőkanálnyi parmezánt, és a fele olajat, és továbbkeverem. Azután még egy kanálnyi parmezán, és vékony sugárban mehet rá keverés közben a maradék olaj, végül a maradék sajt is. És már készen is van!
Tésztára, salátára, pirítósra, mártogatni, de én még önmagában is szívesen eleszegetem:)
|
|
|
Turner Daniel 1 hete új blogbejegyzést írt: A felhasználói élmény jövője az online kaszinók világában
Turner Daniel 1 hete új blogbejegyzést írt: Kriptovalutás befizetés az online kaszinóban: előnyök és kockázatok
Turner Daniel 1 hete új blogbejegyzést írt: Ingyenes pörgetések: apró lehetőség vagy valódi esély a nyerésre?
Turner Daniel 1 hete új blogbejegyzést írt: E-sport fogadások Tippmixen – beépíthető-e rendszerbe?
Turner Daniel 1 hete új blogbejegyzést írt: Mennyire számít a forma és a motiváció Tippmix fogadásoknál?
Turner Daniel 1 hete új blogbejegyzést írt: Hogyan változtatja meg a technológia és a mesterséges intelligencia a sportfogadást?
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Ricottás nokedli
Almaszirupos sült palacsinta
A cannoli, az nem cannelloni
Kulináris kódfejtés: a frittata