Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A jó öreg bundáskenyér továbbgondolt receptje!
Hozzávalók:
4 szelet friss, puha kenyér, vastagon szelve, olyan 3-4 cm-es darabok
1,8 - 2 dl tej
4 tojás
só és bors ízlés szerint, de nem kell túl sok
2 teáskanál dijoni magos mustár
4 vékony szelet sonka, lehet füstölt vagy pácolt is, a szeletelt a legjobb hozzá
4 szelet kemény sajt (Pannónia, Gruyere, parmezán, Grana Padano, Karaván, stb...)
egy evőkanál olívaolaj
A kenyérszeleteket pengeéles késsel óvatosan bevágom, amennyire csak lehet. Ide kerül a töltelék. A szeletek egyik végét levágom, itt lehet majd tölteni. Mindegyik kenyérbatyuba belekenek egy kis mustárt, és belegyömöszölöm az apróbb darabokra vágott sonkát és sajtot.
Összekeverem a tojást a tejjel és a fűszerekkel, és beáztatom a kenyereket.
Teflonedényben mindkét felület átsütöm, azután 10 percre beteszem a sütőbe egy vékonyan kiolajozott hőálló edényben, de lehet rácson is sütni. Az a fő, hogy jó ropogós legyen!
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Reggeli muffin
Mi legyen a maradékkal?
Batyuban sült mozzarella
Gombás-sajtos lepény