Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A tojásokat szétválasztjuk. A tojássárgáját 3 evőkanál cukorral alaposan kikeverjük, majd hozzávegyítjük a mascarponét és félretesszük. A tojásfehérjét a maradék cukorral habbá verjük, és óvatosan a mascarponés krémbe forgatjuk.
A kekszeket belemártjuk a vermutba (úgy, hogy kellőképp átitatódjanak vele, de ne ázzanak szét), majd a felét egy tál aljába helyezzük, és rákanalazzuk a krém felét. Rárétegezzük a maradék beáztatott kekszet és a mascarponét, majd tálaláskor megszórjuk kekszdarabokkal.
Hozzávalók
6 db tojás
4 evőkanál cukor
50 dkg mascarpone
40 dkg amaretti keksz + egy kevés a díszítéshez
2 dl édes vermut
Itt a teljes leírás: http://www.receptvarazs.hu/index.php/receptvarazs/recept/velencei_tiramisu/
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Csokoládés tiramisu
Zebratorta
Citromos olívás piskóta
Vaníliás pisztácia sablé