Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
• 90 dkg liszt
• 2 dl étolaj
• 1 evőkanál cukor
• 1 evőkanál só
• 6 dl tej
• 5 dkg élesztő
• 15 dkg sajt
• 1 kg virsli vagy debreceni kolbász
• tojás a tészta tetejének megkenéséhez
Az élesztő felfuttatásával látunk a sütéshez (kevés cukros langyos tejbe morzsoljuk az olajat és télen a fűtőtestre, nyáron a meleg platni mellé tesszük). A felfuttatott élesztőt egy tálba öntjük, hozzáöntjük az olajat, 5 dl tejet és 90 dkg lisztet, majd jól összegyúrjuk. Egy órát kelesztjük.
A tésztát kisujjnyi vastagra nyújtjuk, ujjnyi szélességű csíkokra vágjuk. Ezeket tekerjük fel a félbe, vagy akár félbe és hosszában négy csíkra vágott virslikre. A tepsit olajjal kenjük kis és helyezzük bele a töltött kifliket, a tetejét pedig kenjük meg tojással. Ha úgy jobban szeretjük, sajttal is megszórhatjuk a tetejét.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!