Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Mielőtt még valaki megszólna:valamikor valahonnan leirtam ezt a receptet,de már fogalmam sincs,honnan!Esetleg,ha valaki felismerné,szivesen odairom,honnan származik!A kép természetesen a sajátom!
Hozzávalók:
1 darab 8-tojásos piskóta(ezt nem részletezem,mindenkinek van jól bevált piskóta-receptje)
Töltelék:
1,5 kg alma
kevés citromlé
fahéj
20 dkg cukor
1 narancs kifacsart leve
2 csomag vaniliás pudingpor
1 üveg barack vagy narancslekvár
Elkészités:
A töltelékhez lereszeljük az almát,meglocsoljuk egy kis citromlével,izlés szerint meghintjük fahéjjal,és a cukorral megpároljuk.A pudingporokat elkeverjük a narancslével,hozzáadjuk a párolt almához,és sűrűre főzzük.
Közben a piskótát 3-fele vágjuk.Az alsó lapot megkenjük lekvárral,majd ráteritjük a langyosra hűlt töltelék felét.Rátesszük a 2.lapot,ugyanúgy megkenjük lekvárral,rá a töltelék másik fele.Beboritjuk a 3. lappal és a tetejére vaniliás porcukrot szórunk.
|
|
Kőszeghy Anna 19 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 19 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!