Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
4 tojásos piskóta 18 cm-es karimában sütve.
3-ba vágjuk és a következő krémmel töltjük:
2 dl tejszínt keményre felverünk, és félretesszük.
3dl joghurtot 8dkg porcukorral kikeverünk, 1 zseléfix-et beledolgozunk, és a félretett tejszínhabot beleforgatjuk.
1 lapot a formába visszateszünk, a krém negyedét belekanalazzuk, majd 10dkg málna és szeder keverékévelmegszórjuk, ezt befedjük a krém újabb negyedével, és a következő lapot rátesszük. jöhet a következő adag krém, erre 10dkg áfonya és ribiszke keverékét szórjuk,befedjük a maradék krémmel, majd befedjük az utolsó piskótalappal.
2 órára hűtőbe tesszük.
10dkg vajat 5dkg porcukorral kikeverünk, és a tortát körülkenjük vele. Marcipánnal borítjuk, díszítjük.
Ez egy különlegesen savanyú torta, de az édes marcipánnal istenien kiegészítik egymást, és fennséges ízkavalkádot alkot.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!