Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
25 dkg gesztenyemassza,
10 dkg teavaj,5 dkg porcukor,
1 cs. vaníliás cukor,1 evőkanál rumaroma,
1 evőkanál tejszín,
darált keksz, amennyit a massza felvesz
étcsokoládé.
A gesztenye pürét áttöröm, hozzágyúrom a vajjal együtt felolvasztott
cukrot és vaníliás cukrot, a tejszínt és a rumot,
azután összegyúrom annyi darált háztartási keksszel, amennyit felvesz.
Gombócokat formázok belőle, és a hűtőbe teszem, míg egészen meg nem szilárdul.
4-5 szelet étcsokoládét egy-két kanál vízzel (vagy tejjel) felolvasztok,
és fogpiszkálóval egyenként belemártom a gombócokat, lecsöpögtetem, és fólián szárítom.
|
|
|
Turner Daniel 2 napja új blogbejegyzést írt: A felhasználói élmény jövője az online kaszinók világában
Turner Daniel 2 napja új blogbejegyzést írt: Kriptovalutás befizetés az online kaszinóban: előnyök és kockázatok
Turner Daniel 3 napja új blogbejegyzést írt: Ingyenes pörgetések: apró lehetőség vagy valódi esély a nyerésre?
Turner Daniel 3 napja új blogbejegyzést írt: E-sport fogadások Tippmixen – beépíthető-e rendszerbe?
Turner Daniel 3 napja új blogbejegyzést írt: Mennyire számít a forma és a motiváció Tippmix fogadásoknál?
Turner Daniel 3 napja új blogbejegyzést írt: Hogyan változtatja meg a technológia és a mesterséges intelligencia a sportfogadást?
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!