Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
CITROM TORTA
Hozzávalók:
Piskótalap:
10 tojás
10 evőkanál cukor
10 evőkanál liszt
1 csomag sütőpor
Krém:
2 csomag vaníliás puding
1 liter tej
50 dkg margarin
4 csomag vaníliás cukor
20 dkg porcukor
1 citrom leve és reszelt héja
Elkészítés:
A tojások fehérjét felverjük, hozzáadjuk a cukrot, kemény habbá verjük.
Egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáit, majd a sütőporos, szitált lisztet is.
Kikent, kerek tortaformában, előmelegített sütőben, közepes hőfokon kisütjük.
Rácson kihűtjük.
A krémhez felfőzzük a pudingot, a végén adjuk hozzá a vaníliás cukrot.
Kevergetve hűtjük ki.
A margarint habosra kavarjuk a porcukorral, hozzáadjuk a pudingot, a citrom levét, reszelt héját, és az egészet jól kikeverjük.
A piskótát 4 lapra vágjuk, megtöltjük a krémmel úgy, hogy az oldalaira és a tetejére is jusson.
Citromhéjcsíkokkal díszítjük.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!