Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A receptet egy régi könyvben találtam és a fincsi. hu-n felismertem. Kicsit változtattam rajta, ez lett belőle. Én az általam készített receptet írom most le.
10 dkg. margarin
10 dkg. zsír
12 dkg. porcukor
25 dkg. liszt
1 csomag vaníliás cukor
10 dkg. kókusz
kevés sütőpor
1 tojássárga
ízlés szerinti lekvár- én meggylekvárt használtam
1 csipet só
Elkészítés: az összes hozzávalót összegyúrni, én robotoltam. Lisztezett felületen vékonyra kinyújtani és tetszőleges formával kiszaggatni. Lehet teli-lyukas, kicsi, nagyobb ahogy tetszik. A sütőt előmelegíteni 180 fokra. A tepsiket sütőpapírral bélelni és betenni a formákat. Kb. 8-10 percig kell sütni, a vastagság és a méret függvényébe. Akkor jó, ha az alja kissé barna, de maga a süti nem.
Kihűlés után összeragasztani kettőt-kettőt a lekvárral. Lehet díszíteni olvasztott csokival. Én kiskanállal csorgattam a csokit kisebb-nagyobb sikerrel.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!