Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A rózsám anyaga tejpor és méz.
Ezt Csillától tanultam, egész jó lett, köszönöm a segítséget.
Egy evőkanálnyi tejport összedolgoztam annyi folyós mézzel, amit fel-
vesz,/pár csepp/de még eléggé kemény. Ezt müa. edénybe kiskanállal
kell tenni, mert nagyon ragadós a massza. Jól ki kell dolgozni és
gumikesztyűben formázni így nem ragad a kézhez. Az állagát és
mennyiségét lehet változtatni aszerint, ahogy kívánja./méz v. tejpor/ Színezni is lehet, én folyékony ételfestékkel vagy természetes anyagból
amit lehet, pld. lila: cékla, sárga: sáfrány, piros: málna, zöld:spenót.
Érdemes vele sietni mert elég gyorsan szárad és akkor törik.
Közben lehet vajjal /margarinnal/ kenegetni az ujjainkat ettől puhul is és
fényesebb is lesz. Még egy jó tanács,- a tejport érdemes átszitálni mert
néha bizony szemcsés vagy csomós és akkor fuccs a munkánknak.
Sok sikert mindenkinek aki kipróbálja. Nem bonyolult csak türelmet
igényel. De meg éri!
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!