Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A hőség mellé finom gyümölcsöket is érlel nekünk a természet, hűsöljünk hát ezek "árnyékában":)
Hozzávalók:
6 nagyobb őszibarack
10 dkg cukor
egy rúd fahéj
egy szál menta
fél rúd vanília
fél üveg édes vörösbor
tejszínhab, ízlés szerint
6 ek porcukor
Lehúzom a barack héját, kettéválasztom, és kiveszem a magját. Egy salátástálba rendezem őket, megszórom 6 evőkanál porcukorral, kicsit megkavargatom, és egy órán át hagyom állni, természetesen lefedve.
Felforralom a bort, és megolvasztom benne a kristálycukrot, beledobom a fahéjdarabot, a fél vaníliarúd kikapart belsejét és a héját is, és 20 percig forralom.
Azután óvatosan ráöntöm a barackos kulimászra, még óvatosabban megkeverem, hogy ne törjenek össze, és kihűtöm. Azután rövid időre a hűtőbe teszem, tálalás előtt beledobom a mentaleveleket, és tejszínhabbal kínálom.
|
|
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Karácsonyra készítsünk Sangriát aszalt gyümölcsökkel!
Vörösboros szőlőleves
Sárgadinnyés szilvaleves
Mézes aszalt bonbon