Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Nagyon szeretem a tócsnit, és elkészítése is roppant egyszerű!
Hozzávalók: 1 kg krumpli, 2 tojás, 2-3 evőkanál liszt, olaj
A krumplit megfőzzük, meghámozzuk és lereszeljük. Hozzáadjuk a tojásokat, a lisztet, majd megsózzuk, megborsozzuk és jó alaposan összekeverjük.
Egy serpenyőben bőségesen olajat forrósítunk. Ha már forró, beleteszünk egy kanállal a burgonyamasszából, kanállal jól kilapítjuk. Hamar aranybarnára sül, ekkor van készen.
A kihült tócsnit tejföllel, sajttal, fokhagymával, esetleg ízlés szerint lekvárral, porcukorral szokás fogyasztani.
|
|
|
Turner Daniel 3 hete új blogbejegyzést írt: A felhasználói élmény jövője az online kaszinók világában
Turner Daniel 3 hete új blogbejegyzést írt: Kriptovalutás befizetés az online kaszinóban: előnyök és kockázatok
Turner Daniel 3 hete új blogbejegyzést írt: Ingyenes pörgetések: apró lehetőség vagy valódi esély a nyerésre?
Turner Daniel 3 hete új blogbejegyzést írt: E-sport fogadások Tippmixen – beépíthető-e rendszerbe?
Turner Daniel 3 hete új blogbejegyzést írt: Mennyire számít a forma és a motiváció Tippmix fogadásoknál?
Turner Daniel 3 hete új blogbejegyzést írt: Hogyan változtatja meg a technológia és a mesterséges intelligencia a sportfogadást?
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Pulykagulyás tócsnival
Húsvéti palóc tekercs