Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Elkészítés:
A pulykahúst szeleteljük fel csíkokra, majd
fűszerezzük be, és szórjuk meg az étkezési keményítővel. Öntsük a húsra a
szójaszószt is, és hagyjuk állni.
A póréhagymát, a paprikát és a vöröshagymát mossuk meg, majd szeleteljük
fel, természetesen a hagymát előtte pucoljuk meg. A húst forró olajban
pirítsuk meg, adjuk hozzá a ketchupot és a felszeletelt zöldségféléket,
majd rövid ideig főzzük tovább. A megtisztított és megmosott burgonyát
reszeljük le, nyomjuk ki belőle a felesleges vizet, és öntsük le forró
tejjel.
Adjuk hozzá a zúzott fokhagymagerezdeket, a sót, a borsot, a majoránnát,
a tojásokat és a finomlisztet, majd alaposan keverjük össze. A
masszából forró olajban süssünk ropogós lepényeket.
Minden tányérra helyezzünk három burgonyatócsnit, szórjuk meg reszelt sajttal, majd adjunk mellé 1-1 adag pulykagulyást.
Megjegyzés:
A tócsnihoz választhatunk erőteljesebb, pl. fokhagymás ízesítésű sajtot is.
Forrás: http://www.mindmegette.hu
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Kedvenc tócsni receptem
Húsvéti palóc tekercs