Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Aki szereti a tócsnit, és a göngyölt húsféléket, nagyon fogja szeretni ezt a sajtkrémes finomságot is.
Hozzávalók:
4 - 5 szelet pulykamellfilé
4 nagyobbacska krumpli
2 tojás
4-5 gerezd fokhagyma
4 evőkanál liszt
10 dkg natúr krémsajt
4 tk tejföl
kevés tej
só, bors
olaj a sütéshez
Először is, elkészítem a tócsni "tésztát": meghámozom,alaposan megmosom, és nagyobb lyukú reszelőn lereszelem a krumplikat. Hozzákeverem a lisztet és a tojást, a szétzúzott fokhagymát, megfűszerezem, és kevés tejjel eldolgozom. Olyan se túl sűrű, se túl lágy legyen!
Kiklopfolom a húst, alaposan besózom, azután a krémsajtot és a tejfölt villával krémesre nyomkodom. Rákenem a masszát a hússzeletekre, és felgöngyölöm, és kissé kilapítom. Megforgatom egy kevés lisztbe, majd a tócsni masszába, alaposan, hogy mindenhol egyenletesen befedje. És már csak sütni kell, méghozzá jó forró, bő olajban.
A tálaláshoz felszeletelem a göngyölegeket, és citromos-petrezselymes ízesítésű sárgarépás rizottóval tálalom.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Készítsetek házi csokitojást, imádni fogjátok!
Mi legyen a maradékkal?
Foszlós kalács húsvétra
Aszalt paradicsommal töltött gönygyölt pulykamell medvehagymás gombóccal