Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
15dkg puha vajat, 5 dkg cukrot, 1,5dl joghurtot, 2 tojást, 1e.k. sütőporral kevert 15dkg liszttel összekeverünk, és zsírozott muffinformába töltünk a tetejét simára kenjük. 160 fokon 15-20 perc alatt megsütjük.
2 tojást kikeverünk 3e.k. tejjel. 2,5 dl tejet 10 dkg cukorral 1 vanília kikapart belsejével forrni teszünk. Ha már majdnem forr hozzáöntjük a tojássárgája keveréket, és a lángot mérsékelve sűrűre fözzük. 4 lapzselatint hidegvízbe áztatunk (kb 10 perc), majd a még meleg krémbe keverjük. Félre állítjuk, majd 2 dl tejszínt habbá verünk. 25 dkg epret megpucolunk, a felét 4 e.k. fehérborral, 5dkg cukorral pürésítjük.
A dermedő krémhez keverjük a tejszínhabot, és egy 10 percre hűtőbe tesszük.
A muffinokat meglocsoljuk az eperpürével, egy adag krémet kanalazunk rá, majd újból egy kevés püré, majd a maradék eperszemeket elosztjuk a tetején.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!