Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
30 dkg. sima lisztet, 30 dkg. réteslisztet, 25 dkg. margarint, 2 dkg. élesztőt, 1 kávéskanál sót és 10 dkg. reszelt sajtot alaposan összegyúrni. Én robotgéppel csináltam, de nagyon nehezen ment, illetve nem is ment, végül kézzel gyúrtam még. A recept nem írja, hogy az élesztőt kell-e felfuttatni, így én azt nem tettem vele és nem is pihentettem csak addig amíg a masina vagy én pihentünk. Aki jobban ért a sütéshez az lehet tudja mit kellett volna tenni, hogy ne legyen törékeny a tészta és könnyebb legyen nyújtani. Én görcsöltem vele egy kicsit. Kicsit előre szaladtam! Gyúrás után 6 egyenlő részre kell osztani, gombócokat készíteni belőle és külön-külön vékony, kerek lapra nyújtani. Amikor ez meg van 16 részre osztani és a szélesebb résztől indulva összetekerni mint a kiflit. A kifliket az előzőleg már kibélelt sütőpapíros tepsibe berakni, kicsi hely elég közöttük. Egy tojást villával felverni és megkenni a kiflicskéket vele, majd beszórni sajttal. A sütőt 180 fokra előmelegítettük és mehet a tepsi a sütőbe 20 percre. At eredeti recept javasol még szezámmagot is.
Egyébként finom. A Mindmegettéről mentettem le, a recept "gazdája" Eri Jánosné.Köszönet érte.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!