Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csíkos mézes sütemény
Hozzávalók:
Krém:
20 dkg porcukor
1 cs. vaníliacukor
5 dl tej
5 e.k liszt
20 dkg margarin vagy vaj vagy sütőmargarin
2 e.k. rum
Tésztához:
1 tojás
15 dkg cukor
5 dkg margarin
2 ek. tej
2 ek. olvasztott méz
1 k.k. szódabikarbóna
45 dkg liszt
Elkészítése:
A tésztához valókat a liszt kivételével gőz fölött habosra keverjük, majd levéve beletesszük a lisztet, és jól összegyúrjuk. 3 lapot sütünk (zsírozott vagy sütőmargarinozott, lisztezett tepsi hátlapján). Vigyázat hamar megég! A krémhez: a lisztből és a tejből sűrű krémet főzünk, hűtjük! A margarint a porcukorral, vaníliacukorral, rummal habosra keverjük, majd a kihűlt krémet hozzáadjuk. Megtöltjük a lapokat, tetejére csokimáz kerül. Másnap szeleteljük.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!