Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Püspökkenyér
(maradék tojásfehérjéből)
Hozzávalók:
Ahány tojásfehérje, annyiszor 3 dkg porcukor,
2 dkg rétesliszt,
1 dkg margarin,
mazsola, aszalt gyümölcsök, dióbél.
Elkészítés:
A tojásfehérjéből nagyon kemény habot verünk, folytonosan verve belekeverjük a cukrot,a lisztet és végül az olvasztott,langyos vajat (margarint). A diót és az aszalt gyümölcsöt apróra vágjuk. A lisztből mielőtt a habba keverjük, elveszünk egy keveset, és ebben forgatjuk meg az apróra vágott gyümölcsöt, mazsolát és a dióval együtt könnyedén a felvert tésztába tesszük. A püspökkenyérformát jól kikenjük, lisztezzük és beleöntjük a tésztát. Előmelegített sütőbe tesszük, majd 10 perc után mérsékeljük a hőt és megsütjük a tésztát.
|
|
Kőszeghy Anna 18 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 18 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!