Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Régóta "vagyok a szakmában", de ennél könnyebben és gyorsabban elkészíthető, finom vendégvár falathoz még nem volt dolgom!
Vendégek nélkül, a saját örömömre is szívesen sütöm, mert az elkészítése nem vesz negyedóránál több időt igénybe, cserébe finom, ropogós és könnyű!
15 dkg tejes kiőrlésű liszt
15 dkg margarin
15 dkg reszelt parmezán (más kemény sajttal helyettesíthető)
15 dkg dió, vagy dióféle
3 tojás
A vajat puhára kikeverem, és beledolgozom a száraz hozzávalókat. Végül a két felvert tojást is belekeverem, azután dupla réteg folpackra halmozom egy csíkba, és a fólia segítségével rúd alakúra sodrom (5-6 centi), majd beteszem a mélyhűtőbe egy órára.
Előmelegítem a sütőt 180 fokosra, egy tepsit sütőpapírral kibélelek, a rúdból 1-2 centi vastag szeleteket vágok és szépen belesorolom, majd kb. 15-16 perc alatt szép aranybarnára sütöm.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Pisztáciás ropogós
Mézes graham keksz sós étcsoki mázzal
Klasszikus kedvencek: Moszkauer
Ricottás nokedli