Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A kellemesen meleg szobában jól esik egy kis kocsonya. Könnyű elkészíteni és nagyon finom.
Hozzávalók:
3 kg kocsonyahús(köröm,bőrke,füle,farka),
10 szelet sertéskaraj
3 vöröshagyma,
15 gerezd fokhagyma,
4 petrezselyemgyökér és 5 sárgarépa
csípős paprika (el is hagyható),
só,szemes bors ízlés szerint.
Elkészítés:
A kocsonyahúst jól megmossuk. Hideg vízben feltesszük főni, ha felforr, hozzáadjuk az ízesítőszereket és a fűszereket. Kis lángon -hogy ne zubogjon-,lassan készre főzzük. A megfőtt húsokból a mélytányérokba egyenlően szétosztjuk. A levet lezsírozva rászűrjük a húsokra, és hideg helyre tesszük dermedni. Tetejét ízlés szerint megszórhatjuk p.paprikával,ő.borssal,vagy kevés citromlét csepegtethetünk rá,ill.citromkarikával,p.zölddel díszíthetjük.
Kanállal kiveszünk egy kevés lét,és ha ujjunkat belemártva "ragacsos",akkor biztos,hogy zselatin használata nélkül is meg fog dermedni.
Jó étvágyat hozzá! :)
|
|
SERES SÁNDORNÉ 2 napja új képet töltött fel:
SERES SÁNDORNÉ 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Csirkepörkölt tarhonyával képhez:
Köszönöm szépen a kedves hozzászólást!
SERES SÁNDORNÉ írta 2 hete a(z) Csirkepörkölt tarhonyával képhez:
HÚ DE FINCSI ÉS MILYEN GÚSZTA. KÖZIKE.
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
SERES SÁNDORNÉ írta 3 hete itt:
SZÉP HÉTVÉGÉT. LENNE EGY KÉRDÉSEM,A VIDEÓKNAK,HOL TALÁLOM,AZ URL LINKJÉT,AMIVEL FELTŐLTŐDNEK,HIÁBA AKAROM FELTŐLTENI,NEM ENGEDI.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Legyen az ünnepi menü része a baconbe göngyölt sült csirke
KIFŐZTÜK KARÁCSONY
Kavart tök
Akciós ”Rekord Hét” a Tupperware -ral