Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Sziasztok!
Sokan kérdezték tőlem,hogy hogyan csinálom és miért ily en könnyű a piskóta tésztám.
Szerintem nem nehéz,de hozzáteszem,hogy már régóta gyakorolom.
Szóval:
Van egy edény sorozatom ami1.4l,0.7l,és egy harmadik.A két nagyobbikat használom.Egy négy tojásos piskótához pont elég.Azért érdekes az edény,mert
nem széles,hanem MAGAS edényekről van szó.
Nem szoktam mérni!
Ahány tojás annyi evökanál cokor és liszt.
A cukrot belekanalazom a nagyobbik edénybe,öntök rá annyi vizet,hogy ellepje a cukrot,majd beleteszem a tojás sárgáját.Mind ezt nagyon habosra felverem.(ha kész kóstold meg nagyon finom)
A kisebbik edénybe kemény habbá verem a fehérjét.(akkor jó ha fejre állítom az edényt és nem esik ki a hab).
A sárgához hozzá keverem a fehérje habot és fakanállal óvatosan elkeverem.
(így is finom)
Rászórom a csapott evőkanál lisztet és egy fél mokkáskanál szódabikarbónát.
Óvatosan összekeverem.
Sötőpapírral bélelt tepsibe öntöm és előmelegített sütőben sütöm.
Sok sikert mindenkinek.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Kókuszos tallér
Sült ananász
Csokoládés finomságok - Milton puding
Salzburgi galuska