Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Biztosan nagyon sokan szeretik a francia hagymalevest. És biztosan nem sokan ismerik a katalán változatát, pedig nagyon jó!
Hozzávalók:
negyed kiló szikkadt kenyér
3 evőkanál extraszűz olívaolaj
5 gerezd fokhagyma
1 liter húsleves
egy - két csipet só
frissen őrölt feketebors
4 tojás
Elkészítése:
A kenyeret vékonyabb csíkokra vágom, és megpirítom olívaolajon. Összepasszírozojm a fokhagymát, és alaposan átdörzsölöm vele a megpirult kenyeret. Azután az egészet egy lábosba dobom, felöntom a húslevessel, megsózom, megborsozom, és jó húsz percet sütöm.
Azután 4 kisebb hőálló tálba széttöltöm a lét, mindegyikbe beleütök egy-egy tojást, és 200 fokos sütőben újabb húsz percet sütöm.
Forrón az igazi, egy jó pohár száraz fehérborral!
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
A CSALÁD KEDVENCE: SÜLTFOKHAGYMA-KRÉMLEVES!
Babos minestrone
Melengető, őszi leves
Sütőtökös-gesztenyés krémleves