Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A pudingporból készült izé jellemzően nálunk puding, egébként eredetileg sütőben sütik, ugyanúgy, mint egy rendes sütit.
Ez egy könnyű recept, nagyon finom végeredménnyel, pudingkészítési mestertanfolyamon kezdetnek nem rossz:)
Hozzávalók:
20 dkg mandula
2 egész tojás
2 tojás sárgája
4 evőkanál cukor
1 evőkanál méz
2 evőkanál tejszín
fél citrom héja
1 csipet őrölt fahéj
egy aprócska csipet só
1 kávéskanálnyi keserűmandula aroma
A sótlan mandulát daráld egészen finomra (mondjuk kávédarálóban). Reszeld rá a fél citrom héját, keverd el a mikróban felolvasztott vajjal, majd a többi hozzávalót is dolgozd bele.
Azután öntsd az egész maszát egy kerek, laposabb fajta jénai edénybe, és mehet is be a sütőbe (180 fok), jó 40 percre. Az utolsó 5 percben hinthetsz még egy kevés barnacukrot a tetejére, egy kis karamell sosem árthat:)
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Csokoládés finomságok - Milton puding
Szilvával töltött mandulás túrógombóc
Brióspuding
Csokis madártej mandulával