Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tészta hozzávalói50deka liszt
2,5deka élesztő
3deci langyos tej
5evő kanál cukor
8deka olvasztott vaj
2tojás sárgája
csipet só
20deka darált dió
15deka cukor
Az élesztőt cukorral langyos tejjel felfuttatjuk.Amikor kész a liszthez hozzáadom a tojás sárgáját a langyos tejbe elolvasztott cukrot a felolvasztott vajat sót ,és addig dagasztjuk míg selymes lágyságú tésztát nem kapunk.Ekkor lisztel leszórom ,és konyharuhával letakarom és meleg helyre teszem.Duplájára kelesztem.Amikor megkelt lisztezett nyújtódeszkára kiborítom.Ujjnyi vastagra kinyújtom és közepes pogácsaszaggatóval kiszúrom.A kuglóf sütőt vajjal kikentem.A kiszúrt tésztát a sütőedény aljára sorba kirakom és olajjal megkenem cukrozott dióval megszórom.Jöhet rá a következő ezt mind addig ismételjük amíg3/4 részig lesz a sütő Ekkor még 15-20percig kelesztem.Előmelegített sütőbe 170-180 fokon megsütöm
Vanília öntet
8deci tej
1csg vaníliás pudingpor
2kanál liszt 10deka cukor
A tejet a cukorral felforralom és a pudingot a szokásos módon felfőzöm.A tésztát szeletelem és vaníliás öntettel leöntöm.Nagyon finom
Tepsibe is lehet készíteni ,csak nekem most ehhez volt kedvem
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!