Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Piskóta( 4 tojásból+4 ek. forró víz+150gr. cukor+1 vaníliás cukor+ 100gr. liszt+100gt. étkezési keményítő+2 csapott kanál sütőpor) A tojásokat a forró vízzel 1 percig robottal legmagasabb fokon keverni, majd bele a cukrok és még 2 percig keverni. A lisztet és keményítőt a sütőporral elkeverni és beleszitálni a tojásos krémbe. Jól elkeverem és 28-as tortaformába öntöm amit kibélelek sütőpapírral. Kb. 170 fokon sütöm tűpróbáig, de úgy 15-20 perc az kell.
A kész piskótát én gesztenyés csokirémmel töltöttem meg:25dkg.-os gesztenyemassza+3 tojássárga+150gr. vaniliás porcukor+10 dkg. vaj+20 dkg. jó minőségű csoki. A tojássárgáját a vaníliás porcukorral habosra keverem és a vízgőz fölött sűrű krémmé főzöm. A krémbe apránként belekeverem az olvasztott csokit és a vajat. A krémet kissé hűteni kell előtte. A krémet robottal jó habosra keverem és mehet bele a gesztenye. A piskótát 3 v. 2 részre vágom és rumaromás tejjel jól megspriccelem , mert különben kissé száraz lesz. (én így jártam), majd várok még egy kicsit és megkenem a krémmel, de hagyok kívülre is. Ez látszik a tortán is. Jól elsimítom és megy a hűtőbe. Ha jól lehűlt újra elsimogatom a krémet, kicsit megspriccelem vízzel és mehet rá a marcipán. Itt aztán mindenki ahogy akarja! Én a "maradék" marcipánokat használtam fel főleg.
|
|
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!