Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A reptet a No Saltyról, Anitától mentettem le, eredetileg Linzer 4.-narancsos recept a címe.
Köszönet érte.
Én baracklekvár helyett meggylekvárral töltöttem meg
Recept:
A 40 dkg. liszthez keverni fél csomag sütőport, majd elmorzsolni benne a margarint. Beletenni a 20 dkg. porcukrot, 1 citrom és 2 narancs lereszelt héját, majd jól eldolgozni. Én betettem a robotgépbe és azzal dolgoztam ki a tésztát, majd egy éjszakát a hűtőben volt. Másnap lisztezett deszkán kb. 1 cm-re nyújtani és tetszőleges linzer kiszúróval egy teli és egy lyukas formát kiszúrni. Én közepeset használtam. Ekkor már lehet a sütőt előmelegíteni 180 fokra.Természetesen a kiszúrás előtt a tepsiket is elő kell készíteni, sütőpapírral bélelni. A kiszúrt formákat betenni a tepsibe pár cm-re egymástól és mehet a sütőbe, kb. 10-15 percig, de nagyon kell figyelni, mert gyorsan sül. A kihűlt linzereket lekvárral összeragasztani. A férjem szerint nem biztos, hogy jó választás volt nekem a meggylekvár, szerinte a narancshoz jobb lett volna a javasolt baracklekvár, de sajna nekem nem volt itthon. A lyukas linzereket porcukorba lehet forgatni a ragasztás előtt.
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!