Recept: 11 éves évfordulónkra (kép)

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25053 fő
  • Képek - 8747 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

11 éves évfordulónkra

Tejszínes joghurtos barack torta

Tésztája : mivel emeletes tortáról van szó így két vaníliás piskótát készítettem.

Töltelék : 2 nagy doboz barackos joghurt, 4 dl habtejszín, másfél doboz barack befőtt, 2 csomag vaníliás cukor, ízlés szerint porcukor, egy csomag zselatin.

Díszítés: 2 dl habtejszín,1 vaníliás cukor,habfixáló,nagyon pici kakaópor és egy doboz bonbon.

Készítése : amíg kihűlt a két piskóta karika addig elkészítettem a torta töltelékét.Hozzá adtam a habtejszínhez a vaníliás és a porcukrot, és géppel kemény habbá vertem.Fél doboz barack befőttet félre tettem, a többit pici kockákra daraboltam.Leírásnak megfelelően elkészítettem a zselatint.A felvert tejszínhabba óvatosan bele kevertem a joghurtot, az apróra vágott barackot, és a zselatint. A félre tett fél doboz barackot csíkokra szeleteltem.A kihűlt piskótákat félbe vágtam, és mindegyik alsó részét vissza tettem a tortaformába, kiraktam a csíkokra szeletelt barackkal, majd ráöntöttem a tölteléket, és végül rátettem a piskóta felső részét, aztán néhány órára hűtőbe raktam.Miután a töltelék megdermedt, először a nagyobb formából vettem ki a tortát, és egy sütis tányérra helyeztem, majd erre került a kisebbik torta.A díszítéshez szükséges habtejszínt, vaníliás cukorral és a habfixálóval habbá vertem és körbe húztam vele az emeletes tortát. A megmaradt tejszínhabból kivettem 2-3 kanálnyit és abba tettem egy kis kakaóport.Ebből a két színű tejszínhabból habrózsákat raktam a torta tetejére, és az alsó oldalára.Kivettem a bonbont a dobozából, és a csokit tartó műanyag tartót formára vágtam.Leszedtem a csokiról a csomagolást, és vissza helyeztem őket a már kivágott formákba, és így tettem a kicsi forma köré.

Látta 1331 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon szép torta,leírtak alapján nagyon finom lehetett.
Gratulálok:Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Kata!

Nagyon jó és ötletes amit írtál, biztosan nagyon finom is volt gondolom így a leírás után.
További sikeres sütögetést és jó ötleteket , biztos vagyok benne sokan örülnek a receptednek.

Válasz

szabó kata üzente 13 éve

Kedves Ménesi Mihályné! Pótoltam az elmaradásomat, és a torta képe mellet már a torta készítési folyamata is látható!Köszönöm a kedves szavakat!

Válasz

Tobakné Baris Erzsébet üzente 13 éve

Szuper jó!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Csatlakozom az előttem szólókhoz,minden dicséret a Tiéd !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Hát minden elismerésem, szerintem szőrnyü nagy munkával járhat, de a siker megéri és örömet szerezni szintén. Csak gratulálni tudok. További sok sikert kivánok.

Válasz

Molnár Jutka üzente 13 éve

Szerintem bármelyik cukrász nak dicsőségére válnék ,kedvesKata!!
Nagyon ügyes vagy!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon jól néz ki a torta, ám akkor érdemelsz dícséretet ha leírod a receptet, a nevét, az ízét, a munkafolyamatot.

Válasz

horinka enikő üzente 13 éve

szerintem ez teljesen megállja a helyét látványilag:)))))) és vajon az íze???:)))))) belekóstolnék:)))))))))))))

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Fokhagymas_rantott_tarja_2190948_3836_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu