Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
E legújabb tortám 5db egyenként 5 tojásból sütött dobos lapból készült, meggylekvárral, vaníliás krémmel töltve, marcipán burkolattal.
Vaníliás krém: 1,5l tej, 4cs vaníliás pudingpor, 20dkg cukor, egy fél rúd vanília kikapart belseje. Ezekből a hozzávalókból előírás szerint sűrű pudingot főzünk, majd szobahőmérsékletűre hűtjük. (többször átkeverjük). 70 dkg margarint,- szobahőmérsékletűt- habosra kikeverünk, majd apródonként hozzáadagoljuk a pudingot. Nagyon figyeljünk arra, hogy a puding és a margarin egyforma hőmérsékletű legyen! A lapokat megkenjük forró lekvárral, majd a vajkrémmel összetöltjük, és kialakítjuk a monitort, a klaviatúrát, és a maradékból az egeret. Minden darabot körülkenünk vajkrémmel. Legalább két órára hűtőbe állítjuk.
A borításhoz 1kg marcipánt használtam. A kék részekhez ebből 20dkg -t használtam, a többi elég minden másra. A monitor állványa papírhenger, melyet szintén marcipán borít. A számok, betűk royal díszítő krémmel készültek. ( 1 tojásfehérje habbá verve 30 dkg porcukorral)
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!