Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Nagy sajtos vagyok, ugyanúgy jöhet bármikor, bárhogyan, bármilyen formában, mint a csoki: krémes, lyukas, füstölt, szagos, köményes, kék, brie, gouda, grana padano, raclette, sajtfondu, bármi...és ha chips, legyen az is sajtból!
Ez a világ legegyszerűbb sajtos receptje, kezdők és gyerekkel sütők-főzők (nem alapanyagként:)) is bátran nekiláthatnak!
Hozzávalók:
10 dkg parmezán (de lehet rögtön 20, 30...:)), egy csepp formájú tésztaszaggató,egy zöldséghámozó, egy vila, sütőpapír, tepsi. Ennyi!
A zöldséghámozóval apróra hasogatom a sajtot egy tálba, és villával még apróbb darabkákra vagdalom.
Egy tepsit kibélelek sütőpapírral, és a formába szórom a sajtot, jó sűrűn.
Így néz kis sütés előtt,
és így sütés után. Nagjából 10 perc kell neki, hogy szép aranybarnára, és finom ropogósra süljön, 210 fokon (7-es fokozat)
Amikor elkészült, vékony fém süteményes lapáttal kiszedegetem, még melegen, mert amikor kihűl, könnyen törik. Díszítem picit, de néha erre sem fordítok nagy gondot, főleg, ha mind az enyém... akkor inkább a sajtmennyiségre ügyelek. Sose sajnáljuk magunktól a jót:)
Akár magában is elcsipegetek egy jó tálnyit, de pestóba mártogatva, friss koktélparadicsommal vagy aszalt paradicsommal is könnyen csúszik:)
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Füstöltsajtos káposztagombóc
Ricottás nokedli
Parmezános rakott padlizsán
Thai sült banán