Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
20 deka étcsokoládé
20 deka dió
10 deka finomliszt
6 egész tojás
25 deka vaj vagy margarin
20 deka cukor
1/2 kávéskanál fahéj
csipetnyi só
A mázhoz és a díszítéshez:
20 deka sárgabaracklekvár
10 deka tortabevonó étcsokoládé
1 evőkanál étolaj
35 darab felezett dió
Elkészítés:
Meleg vízfürdőbe állított edénybe felolvasztjuk a felaprózott étcsokoládét, langyosra hűtjük.
A dió felét megdaráljuk, a felét dúrvára vágjuk, majd összekeverjük a lisztel és a fűszerekkel.
A margarint habosra kavarjuk a cukorral, az eggyenkén hozzáadott tojássárgákkal és a langyos csokoládéval.Hozzákeverjük a diós-fűszeres lisztet és a tojások keményre vert habját. Sütőpapírral bélelet közepes tepsibe simítjuk és előmelegített sütőbe kisütjük.
A forró sütemény tetejét megkenjük baracklekvárral, majd bevonjuk a meleg vízfürdőben felolvasztott olajjal elkevert csokoládéval.Mielőtt megkötne 4x4-es kockákra vágjuk és mindenik közepére egy fél diót teszünk.
Sokáig elálló finom sütemény!!!
|
|
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!