Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Elkészítése:
1. A sütőt 190 fokra előmelegítjük. Kivajazunk és liszttel behintünk egy 30×23 cm-es szögletes sütőformát.
2. Tálba szitáljuk a lisztet, sütőport, fahéjat és a sót.
3. A vajat a cukorral és a barnacukorral együtt robotgéppel, közepes
fokozaton habosra keverjük. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat,
mindegyikkel különkülön kikeverjük. Hozzáadjuk a tejszínt és a
vaníliakivonatot.
4. Alacsony fokozaton belekeverjük a száraz hozzávalókat – egyszerre
csak félpohárnyival -, majd hozzáadjuk a darabokra tördelt csokit, az
apróra vágott vajkaramellát és a durvára tört diót.
5. A tésztát a formába kanalazzuk, elsímítjuk. Sütőbe toljuk, és addig
sütjük, amíg a beleszúrt kötőtűre még ragad valamennyi tészta (kb 25
perc). A tortaformát rácsra tesszük, teljesen kihűtjük. 24 szelet
kockát vágunk.
|
|
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó cikkek:
Az eredeti stíriai metélt
Zebratorta
A VILÁG LEGEGYSZERŰBB SÜTIJE
Citromos olívás piskóta