Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ennek a sütinek több receptje létezik. Én több receptet kombináltam. A tészta Délczeg Erzsébettől, a krém a Rama karácsonyi receptes füzetéből származik. Van ami saját kútfej! A fénykép nem sikerült valami jól.
Tészta: 4 tojás sárgája
2 egész tojás
2.5 dl. cukor
2.5 dl. liszt
1 csipet só
A hozzávalókból piskótát sütünk egy 37x21-es tepsiben,180 fokon, majd kihűlés után kettévágjuk.
Diós lap: 4 tojás fehérje
2.5 dl. cukor
25 dkg. durvára vágott dió
1 csipet só
Ugyanabban a tepsiben amiben a piskótát sütöttük, megsütjük a diós lapot. A tepsibe sütőpapírt teszünk, bekenjük zsiradékkal és vastagon rászórjuk a diót. A tojás fehérjét a cukorral keményre verjük és rákanalazzuk a dióra, majd jól elsimítjuk. 150 fokon a sütőben szárítjuk. ha kész kiborítjuk, a diós legyen felül, majd kihűtjük.
Krém: 2 csomag vaníliás puding(én egy vaníliás és egy csokisat használtam)
5 dl. tej
25 dkg. margarin
25 dkg. cukor
1 csipet só
A pudingport megfőzzük a tejben a cukorral, jó sűrűre főzzük, majd hagyjuk kihűlni.
A margarint habosra keverjük, majd a kihűlt pudingot kanalanként belekeverjük, hogy egynemű krémet kapjunk.
Összeállítás: alulra a kettőbe vágott piskóta egyik fele, erre a krém harmada. Erre a diós lap, majd a második rész krém. Második piskóta lap, rá a krém. A tetejére, a krémre én kakaót szórtam.
|
|
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!