Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
15 éve | Hadarik Rita | 0 hozzászólás
Szeretek kísérletezni kedvenc ízeimmel. Mostanában ez az epres tiramisu volt az egyik nagy kedvencem. Ehhez főzött tojáskrémet kevertem házi krémsajttal. A tojáskrémbe édes bort vagy pezsgőt lehet tenni, ettől lesz egy nagyon finom, pikáns íze.
Többek között azért is ajánlom, mert minden házi benne, nincs benne nyers tojás, és sokkal olcsóbbra jön ki, mint egy mascarpones változat. És nem mellesleg nagyon, de nagyon finom is.
Receptleírás a linkre kattintva érhető el:
|
|
Egy tartalmasabb leves után bizony nagyon finom a palacsinta. Eper szezon lévén a túrót eperrel kombináltam és ezzel töltöttem meg a palacsintákat.
Isteni lett.
Recept leírása a képre kattintva illetve Receptek nem csak ínyenceknek blogomban olvasható.
15 éve | zsigmond zsoltné | 0 hozzászólás
Piskótát készítünk.Mikor már megsült még melegen megkenjük eperlekvárral és hagyjuk kihűlni.
Elkészítjük a túrós krémet.Hozzávalók:zselatin fix,400g túró, 1 citrom, 2 dl tejszín, 60g pcukor.A tejszínt elkezdjük kavarni és lassan hozzáadjuk a zselatin fixet utána a túrót citrom héját és a porcukrot.Rákenjük a már kihűlt lekváros tésztára és betesszük hűtőbe hagyjuk dermedni kicsit majd egyenletes csíkokra vágjuk és mint a csigát feltekerjük.
Végül elkészítjük a tejszínhabot.6dl tejszínből 3 fixálóbol és egy kevés pcukorból habot verünk és a tortát körbesimítjuk vele a tetejét diszitjük és eperrel kirakjuk.
15 éve | Hadarik Rita | 9 hozzászólás
Tegnap sütöttem ezt az epres, krémes süteményt. Leveles tésztába töltöttem, és még a krémbe is tettem eperdarabkákat. Nagyon finom, könnyű. A tetejét epres cukormázzal, és felezett epreszemekkel lehet díszíteni. Recept itt: epres krémes
Hozzávalók:
25 dkg kagylótészta vagy más aprószemű, szószhoz való tészta
1 dl fehérbor ecet
2 gerezd fokhagyma
1 ek dijoni mustár
fél ek citromhéj
másfél ek aprított petrezselyem
só frissen őrölt bors
másfél ek lecsepegtetett kapribogyó
A tésztát főzzük ki.
Elkészült legújabb receptes e-bookom, gyümölcsös finomságok címmel. A könyvben 10 nagyon finom, gyümölcsös, nyári sütemény receptjét találhatjátok meg. Töltsétek le, süssétek meg őket, és utána győzzétek bezsebelni a dicséreteket! Ha szeretnéd letölteni a könyvet ingyen, akkor olvasd el a részleteket:
Ajándék gyümölcsös sütemények receptkönyv...
15 éve | Bakon Pálné Éva | 5 hozzászólás
Sajnos én képet nem tudok produkálni, bár ezt a finomságot rengetegszer elkészítettem. Tulajdonképpen a lusta asszony süteményére jutott eszembe.
3 dl lisztet, 1/2 dl cukrot, 1/2 csomag sütőport összekeverünk.
Fele lisztes keveréket tepsibe szórjuk, amit előzőleg egy fél vajjal /5 dkg/ vagy margarinnal kikenünk..
1/2 kg túrót rászórunk, mazsolával v. meggyel ízesítjük. A megmaradt lisztes keveréket rászórjuk.
1/2 vajat v. margarint /5dkg/ megolvasztunk, 3 egész tojással, 1 kanál cukorral és 3 dcl tejjel jól összekeverjük.
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás