Recept: blog

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8764 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8764 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8764 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8764 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Recept Klub hírei

Ebbe a tortába nem került liszt. Viszont annál több csokoládé, és tojás. A tortát vízgőzben kell elkészíteni. Az állaga olyan, mintha a trüffel torta tésztáját és krémjét elegyítenénk. Nagyon finom eperrel. A receptet a Gluténmnetes csokitorta eperrel címen meg is tudjátok nézni.

 

network.hu

Utolsó hozzászólás

szepesi györgy üzente 15 éve

Ezt a fenséges sütit, v. másnéven a Tortacsodát bárki el tudja készíteni.
A lányom olyan finomakat tud kihozni belőle, pedig gyakorló leendő fiatal-nő,-
még nem asszony, de egy féléve él együtt a barátjával és próbál megállni a lábán a konyhában,- amit addig a "szagok" illatok miatt kinem álhatott-.
Elfogúltság nélkül mondhatom nagyon jókat főz, süt. Ügyes lány. A feleségem sem tudott tortát sütni 14 évvel ezelőtt, most olyan süticsodákat rittyent csak ámúlnak akiket megkínálunk -rokonok,barátok,ismerősök- belőle és már kérik is a recepteket.
Szóval ez egy csokicsoda és nagyon finom -állandóan kőmég íze van-. :)
Talán még én is eltudnám készíteni,ha rávenném magam a sütésre.
Ki kell próbálni és nem kell félni a kisérletezéstől. Jóétvágyat kívánok Szepesi György

Ez a sütemény kekszmorzsa alaból készül, amire finom túrós masszát teszünk. Amíg sül, egy nagyon pikáns lemon curd-ot, azaz citromkrémet készítünk a tetejére. Ez a sütemény jól behűtve a legfinomabb. Én fruktózzal készítettem, de lehet cukorral is.

 

Ezen a linken megnézhetitek a teljes receptet: Citromkrémes túrós sütemény...

network.hu

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Szeretem az olyan sütiket, ahol kekszmorzsa az alap. Nem kell gyúrni meg szórakozni a tésztával, csak kekszmorzsa, vaj és kész.

 

 pZQhGxXuLJK

15 éve | [Törölt felhasználó] | 19 hozzászólás

2kEUij http://www.LnAJ7K8QSpkiStk3sLL0hQP6MO2wQ8gO.com

Utolsó hozzászólás

Béla Rozi üzente 15 éve

Kösz a tippet, holnap ezt a levest főzöm meg.

 Csokoládédíszek - képekkel

15 éve | [Törölt felhasználó] | 17 hozzászólás

Hey, you're the goto expert. Thanks for hanigng out here.

Utolsó hozzászólás

Dócziné Kertész Erika üzente 15 éve

Tökéletes,kipróbáltam,nagy sikere volt.A legutóbbi szülinapi Fekete-erdő tortámra már fel is tudtam tenni.Köszönöm!

 

Ez a tiramisu recept nem csak az epertől, hanem a pezsgőtől is különlegesebb. Házi krémsajtból készül, így sokkal olcsóbb a mascarponés verziónál, viszont gasztronómiai élményben messze felülmúlja azt.

 

A teljes recept, és a házi krémsajt készítése a linken található meg. http://www.ritakonyhaja.hu/nassolda/sutes-nelkuli-edessegek/2666-pezsgos-epres-tiramisu-recept.html

 

 

network.hu

 

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Ez nagyon jól hangzik! Mindenképpen kipróbálom, mert imádom a tiramisut és az epret is. A házi krémsajt receptért örök hála! Nagy tiramisu rajongók vagyunk és hát a mascarpone tényleg elég drága, sajnos...

Fekete rózsa

TÉSZTA:. 60 dkg liszt, 10 dkg ráma, 30 dkg porcukor, 1 tojás, 1 cs. sütőpor, 1 teáskanál szódabikarbóna, pici só, 2 dl tejjel összegyúrni, majd 6 felé osztani.
Két lapot sütőlapon akkorára sütünk mint amiben majd a rudakat sütjük.
Kinyujtuk a többi tésztát is, kb 30 cm szélesre, a hossz a a tepsivel egyenlő, és megkenjük a szintén 4 részre osztott mákos töltelékkel, ami a következő:.
20 dkg darált mák, 25 dkg porcukor,20 dkg liszt amiben elkeverünk 1 sütőport, 10 dkg olvasztot ráma, 2 dl langyos tej,2-3 vaníliás cukor, citromhéj. Ezeket jól összedolgozva rákenjük a lapokra, és feltekerjük mint a bejglit, sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk a 4 rudat, előmelegített sütőben közepes tűzön 25-30 percig sütjük, amíg kezd barnulni.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Szia Irén!

Be kell vallanom én is mindenből többet rakok, aromát én is használok, ez az eredetitől kicsit tér el, abban nem volt vanília, citromhéj.
Azért írtam így mert sokan drágának tartják a hozzávalók miatt, arra gondoltam mindenkinek van fantáziája és a zsebéhez szabja.
A kakaót nem szeretem, gondolom nem rontotta el, legközelebb ha sütök, a krém alá baracklekvárt fogok tenni, vagyis lap, krém, lekvár, mákos lekvár és krém.
Igen, a tészta elég gyenge és ha vékonyra akarod nyújtani, kicsit bajos, ezért én langyosan kenem rá a tölteléket, ha kihűl, megmikrózom gyengén.
Remélem olvassák mások is és jó hasznát veszik annak amit írtam.
várom a képet. Én a csokira még langyosan fehér csokit csorgatok, össze-vissza és fogpiszkálóval elhúzkodom, így is mutatós.

Üdv: Magdi

Tovább 

 Tejfölös fonat - a fonás képekben!

15 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

  

 

network.hu

 Hozzávalók: 35 dkg finomliszt, 1 kk só,1 kk cukor, 2 dkg élesztő, 30ml (2 ek ) langyos víz, 1,5dl tejföl, 1 tojás, 5 dkg puha vaj, a kenéshez : 1 tojássárgája, 1 ek tej

Elkészítés:

Egy kis edényben alacsony hőfokon langyosítsuk meg a tejfölt, öntsük hozzá a vizet, majd morzsoljuk bele az élesztőt, alaposan keverjük el. Egy keverőtálba szitáljuk bele a lisztet, tegyük bele a sót és a cukrot, öntsük bele az élesztős tejfölt, és az enyhén felvert tojást.

Utolsó hozzászólás

Kaczor Józsefné üzente 15 éve

Nagyon jól néz ki kipróbálom!!

Tovább 

nagyon egyszerű és nem kell sütni!!    két csomag 20-25dkg háztartási keksz.1/2lcitromlé üveges.  reszelt citrom héj .3kis doboz tejföl.         tetszés szerinti közepes tálba lerakunk egy sor kekszet,meglocsoljuk  böven citrom lével,megszorjuk  a citrom reszelékkel,es mekenjük böven tejföllel.nembaj ha lucsog,a keksz beszívja.ezt folytatjuk soronként.pár óra múlva lehet fogyasztani.!kellemes olcsó nasi!jó étvágyat.Krisztina                                  

I don't know who you wrote this for but you helped a brhoter out.

 muffin nagyim módjára

15 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

h3q0Bm ohdhjsjgovmm, [url=http://ksqffvnhvlgq.com/]ksqffvnhvlgq[/url], [link=http://teaupwscgpyl.com/]teaupwscgpyl[/link], http://ijrskyjbmioq.com/

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Kelkaposzta_fozelek_csirkeporkolttelu_2199384_5144_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu