Recept: blog

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8764 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8764 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8764 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8764 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Recept Klub hírei

 

Ez az édes roló recept klasszikus tiramisu recept alapján készül. A savanykás, forró szósztól lesz igazán különleges ez a málnás sütemény recept.

Recept itt található meg: http://www.ritakonyhaja.hu/nassolda/aprosutemenyek/2630-malnas-mascarpones-rolo-recept.html

 

network.hu

 

 Fokhagymás pampuska

15 éve | [Törölt felhasználó] | 15 hozzászólás

Touchdown! That's a really cool way of putntig it!

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Kedves Klubtársak! Sok sikert kívánok a pampuskához, és nagyon remélem, hogy a ti és a család izlését is megnyeri. Jó étvágyat kívánok hozzá!

 

Családom kedvence a francia krémes. Csakhogy a hagyományos leveles tésztából készült lapokat egyikünk sem kedvelte. Gondoltam egyet és piskótatésztára tettem a krémet..Így már mindjárt jobban ízlett mindenkinek.

Hat tojásból piskótatésztát készítünk. A krémhez 9 dl vízben elkeverünk 3 vaníliás krémport , 20 dkg kristálycukrot, 1 zacskó vaníliacukrot és megfőzzük. 9 tojás fehérjét 20 dkg kristálycukorral kemény habbá verjük és a forró krémhez adjuk

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Kattints rá!!!

Tovább 

network.hu

 Ezt a sütit ma sütöttem,nagyon izlett a családnak.

6 tojásból piskóta tésztát sütöttem,raktam bele kakaót,hogy a tésztája barna legyen.

Krémhez: 1 liter tejben megfőztem 4 zacskó tejszines vaníliás pudingport,még melegen raktam bele1 banánt.

25dkg vajat kikevertem 20dkg porcukorral,hozza kevertem a pudinghoz és még tettem hozza  egy stampedli rumot.Jól kikevertem mixerrel.

A tésztát megkentem lekvárral rátettem a krémet,és a krémre karikáztam banántot,sűrűn egymás mellé egy kicsit belenyomkodtam a krémbe.

Utolsó hozzászólás

Boros Andrea üzente 15 éve

én is szoktam banános sütit csinálni, és ez hasonlít is hozzá

Tovább 

30 dkg sima liszt, 20 dkg vaj, 2 toj, járgája, 1 ek Víz, 2 ek rum, 1 / 2 cs sütőpor, 5 dkg porcukor,::: Ezt össze gyúrni, Két részre osztanipihentetni mig atölték készül,,, Tol: Tojás sárgája 6, 20dkg porcukor ezt kikeverni, hozzáadni 6-8 reszelt almát DRB-tartózkodás Mellett kinyomni, 20 dkg darált diót, 2 ek kakaót, 1 cs sütőport ,2-3 ek prézlit, a6 felvert habját Tojás. A gyúrt tészta egyikét kivajazott tepsibe teszem kinyújtom ÉS lisztezett Rá megyen AZ Almás Diós töltelék EGY másik gyúrt tészta a tetejére ÉS 170 fokos sütőbe Teve MEG sütöm ..................

Tovább 

1 kg sima liszt,1/2l világos sör kávéskanél só,75 dkg zsiros vaj /nálunk CERA/,,,,a zs,vajat fel reszeled tészta reszelőn és a többi dolgokkal össze dolgozzuk ....készihetsz belőle sósat,krémes lapot ,

 Különleges csirkemájpástétom

15 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

network.hu

A csirkemáj ára töredéke a kacsamájénak, mégis fel lehet tuningolni házilag is annyira, hogy a legfinomabb bolti pástétomokkal vetekedjen. Ennek a pástétomnak egy korty konyak ad különleges aromát, egyszerű pirítóssal és lilahagymával a legfinomabb!

 

 

 

 

 

Hozzávalók:

1kg csirkemáj

25 dkg vaj

2 fej vöröshagyma

2-3 gerezd fokhagyma

1 ek kakukkfű, ha lehet, frissen

1 dl konyak

só, bors

 

A vajat olvasszuk fel egy serpenyőben, dobjuk rá az apróra vágott hagymát, fokhagymát és kakukkfüvet, pároljuk őket addig, míg a hagyma puha nem lesz.

Utolsó hozzászólás

Czabány Ilonka üzente 15 éve

Ez tényleg nagyon fincsi lehet.

Tovább 

5 tojás sárgáját 25dkg porcukorral 14dkg margarin 2  dkg kakaóporral kikeverjük majd hozzá adunk

25 dkg féldaralisztet  1 kiskanál szodabikarbóna kevés tejjel összekeverjük hogy jó önthető legyen és beleöntjük a  tepsibe  és megsütjük.

Hab:  8 tojás fehérje  32 dkg  kristály cukorral  gőz fölött  kemény habbá verjük,majd rá tesszük a tésztára és visszatessszük a sütőbe hogy a hab megszáradjon.

díszíthetjük reszelt csokival

 

Majdnem minden hétvégén elkészítem,mert egyszerű,és nagyon finom.

Utolsó hozzászólás

Lizicska Imréné Erzsi üzente 15 éve

Sziasztok!!!
Szerintem a félfogós liszt az amiről írtatok,a finom és a rétesliszt közötti.A boltban lehet kapni.És nagyon jó vele sütni!!!!!

Tovább 

5 tojás sárgáját 25dkg porcukorral 14dkg margarin 2  dkg kakaóporral kikeverjük majd hozzá adunk

25 dkg féldaralisztet  1 kiskanál szodabikarbóna kevés tejjel összekeverjük hogy jó önthető legyen és beleöntjük a  tepsibe  és megsütjük.

Hab:  8 tojás fehérje  32 dkg  kristály cukorral  gőz fölött  kemény habbá verjük,majd rá tesszük a tésztára és visszatessszük a sütőbe hogy a hab megszáradjon.

díszíthetjük reszelt csokival

 

Majdnem minden hétvégén elkészítem,mert egyszerű,és nagyon finom.

Tovább 

Tésztájához: 5 tojás

                        180g cukor

                         5 kanál olaj

                          200g sima liszt

                           1 kiskanál sütőpor

Puding:        1000ml tej

                      5 kanál cukor

                      2 zacsko 37g vanília pudingpor

zselé:          2 csomag piros torta zselé

                     5 kanál cukor

 

A tojást a cukorral habosra keverjük,hozzá tesszük a lisztet,olajat,sütőport.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Óh, epres pudingos piskóta :)) Tulajdonképpen ez egy gyümölcstorta receptje de így tényleg jobban hangzik :D
A rózsszínű tésztára kíváncsi lennék azért :P

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Kelkaposzta_fozelek_csirkeporkolttelu_2199384_5144_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu