Recept: blog

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8764 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8764 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8764 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8764 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Recept Klub hírei

 gnpLVAVrlL

15 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

8fwoh6 http://www.LnAJ7K8QSpkiStk3sLL0hQP6MO2wQ8gO.com

Utolsó hozzászólás

BAJKAI iSTVÁNNÉ Marcsi üzente 15 éve

Ez nagyon jó, ki fogom probálni

network.hu

Szinte negyedóra alatt összeállítható, csak a sütése kicsit hosszadalmasabb!

Recept leírása a képre kattintva érhető el!

Utolsó hozzászólás

Gőllei Szilvia üzente 15 éve

Nagyon jó .hasonló a koszorú torta , finom is .

 

network.hu

Gyorsan elkészíthető túrós süti receptje a képre kattintva olvasható!

Utolsó hozzászólás

borhine jusztina üzente 15 éve

Igy is nagyon finom de én még a formába elöször a vajazás után elöször ananász karikákat szoktam rakni és ugy a tésztát és mikor megsült az kerül a tetejére és ugy finomabb és még disziti is. Probáljátok ki.
Üdv Jusztina.

 

network.hu

 

Utolsó hozzászólás

Kovács Andrásné üzente 14 éve

Kedves Erika!

Kérlek, küldd el nekem légyszíves a torta receptjét. Köszönettel: kovacsandrasne@freemail.hu (Kata)
Előre is nagyon köszönöm.

network.hu

 

 Hozzávalók:

 

8 gubarúd - kb. 70 dkg
8 dl tej
5 dkg vaj vagy margarin
pici só
5 dkg cukor
1 zacskó (1 ek) vaníliás cukor
fél mokkáskanál őrölt szegfűszeg


15 dkg darált mák
6-8 dkg porcukor
4-5 ek méz
fél citrom leve

zsiradék a tál vagy tepsi kikenéséhez

 

 

A másnapos gubarudakat (vagy kiflit) felkarikázom, egy nagy tálba teszem.


A tejet egy kislábosban felmelegítem a vajjal, a sóval, a cukrokkal és a szegfűszeggel. Amikor jó meleg és a vaj is elolvadt benne, a tál folyamatos rázása közepette, szakaszosan ráöntöm a tejet.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

A kedvenc ünnepi desszertem! Mi is kalácsból készítjük, ezért húsvétkor is kérem anyut, hogy tegyen félre egy kicsit a kalácstésztából és süssünk belőle gubát.

Tovább 

Képet nem tudok küldeni!

Az én receptem.

Hozzávalók:>1 kg liszt

                     >9dcl ,tej,

                     >8dkg- ram cukor

                     >8 dkg-ram zsír

                     >3 dkg-élesztő

Tetszés szerint mazsola.

A tejet a cukorral meg langyositom.

Az élesztőt kovászként fel futtatom.(1deci tej ,mokkás kanál cukor,egy kanál liszt)

Mikor meg kelt a lisztbe keverem, cukros tejjel dagasztom, zsíros kézzel fokozatosan.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Gyakran sütök kelt tésztát én is mert a családom nagyon szereti. Nekem is az a véleményem, hogy a tej kicsit sok. Én 4 dl-nél többet nem tennék bele, inkább egy kevés olvasztott vajat és 2-3 tojássárgáját./a fehérje szerintem kicsit keményíti a tésztát.
Akinek van kenyérsütője az abban készítse, mert így sok munkától "megmenekűl".
A dagasztás-kelesztés programra kell állítani, de a végén már jobb áttölteni a tésztát egy lisztezett nagyobb tálba, hogy legyen helye tovább kelni. Így áttöltéskor még megtörténik a visszadagasztás is.
Én egyébként a Ferdinánd tekercset sütöm, mert az is csolálatosan foszlós a belekent vaniliás-porcukros vajtól és a sütés végén rálocsolt vaniás-cukros tejszíntől és a sok mazsolától igazán finom.

Tovább 

network.hu

Hozzávalók:
- 3 fej vöröshagyma,
- 1 nagyobb cukkini,
- 2 szál sárgarépa,
- 25 dkg zöldbab,
- 3 db paradicsom,
- 1 dl étolaj,
- só, bors,
- 5 gerezd zúzott fokhagyma,
- 1 MK bazsalikom,
- 1 KK ételízesítő,
- 1MK petrezselyem,
- 30 dkg rizstészta,
- reszelt sajt

Készítési módja:

Olajon az apróra vágott vöröshagymát pirítsd meg, rakd rá az apró kockára vágott cukkinit, sárgarépát, zöldbabot és paradicsomot. Sózd, borsozd, tedd rá a fokhagymát, hintsd meg bazsalikommal, és szórd rá az ételízesítőt, majd öntsd fel vízzel és főzd puhára.

Utolsó hozzászólás

Komáromi Ferenc üzente 15 éve

Segitsetek nem tudo mi az a rizstészta.Közsi.

Tovább 

ÁLDOTT, BÉKÉS HÚSVÉTOT KÍVÁNOK!


Foszlós kalács az ünnepi asztalra:


(A receptet a következő sorra vagy a képre kattintva találod meg:

http://www.recept-oldal.hu/cikkek/edes-sutemenyek_-edessegek/foszlos-kalacs)

 

network.hu

Nagyon egyszerü

Hozzávalok: 30dkb liszt

                       1dl olaj

                         csipet só

                        tejföl kicsi

                        1db tojás

                        1kg túro / bármi lehet a töltelék /

21.dkgliszt tejföl,tojás só tojás ebből tésztát készítünk , a maradék lisztet olajat össszekeverjük  a tésztát kisodorjuk ,de közben lisztezük ha ragat hogy kitudjuk  sodorni , utána rákenjük az olajas lisztet feltekerjük mint a kalácsot 6 részre vágjuk és ahütőbe tesszük 1.orára.

Utolsó hozzászólás

Kissné Magdi üzente 15 éve

Egyszerűnek tűnik és bíztosan finom. Köszönöm

Tovább 

- almákat ( 2kg ) feldarabolunk ( ki hogy szereti ) édesítővel/vanilia aromával vagy vanilias cukorral, citromlével összekeverjük;
- tojásokat (6db ) édesítővel vagy cukorral elkeverjük és hozzákeverünk túrót ( 1 1/2kg ).
Kivajazott tepsibe rakjuk az alma felét és ráöntjük a tojásos túró felét, majd a maradék almát és a maradék tojásos túrót.
Sütőben kisütjük, hogy a teteje aranyló legyen.

 

( Van, aki réteslisztet, tejfelt is tesz bele, de minek!?

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Hát igen , nekem a túró és a tojás árak mellett ( alma megterem nálam , így szerencsés vagyok) nem olcsó

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Kelkaposzta_fozelek_csirkeporkolttelu_2199384_5144_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu