Recept: blog

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25021 fő
  • Képek - 8664 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1192 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25021 fő
  • Képek - 8664 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1192 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25021 fő
  • Képek - 8664 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1192 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25021 fő
  • Képek - 8664 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1192 db
  • Fórumtémák - 70 db
  • Linkek - 375 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Recept Klub hírei

network.hu

 Nem tudom, hogy tudjátok-e, de a fokhagymát nagyszerűen lehet tartósítani, illetve hosszabb ideig frissen tartani!

 

Nem kell más hozzá, csak annyi, hogy a megpucolt gerezdeket le kell reszelni vagy turmixolni - kinek, mi az egyszerűbb vagy tetszősebb. Az így kapott "masszát" össze kell keverni olajjal és annyira felönteni a befőttesüvegben vele, hogy teljesen ellepje a massza tetejét.

 

Ezután szorosan lezárva, kamrában vagy egyébb nem annyira fűtött helyen kell tárolni.

Tovább 

network.hu

 Néhány nap, és megjelenik Magyarország legnívósabb gasztronómiai kalauza, mely idei újításként nem csak az éttermeket, de a cukrászdákat is listázza. A hazai legjobb cukrászdákat a Dining Guide tesztelői, és két külföldi szaktekintély válogatták össze. Herczeg Zoltán, gasztronómiai szakértő, a Dining Guide tesztjeinek vezetője szerint őket is meglepte a cukrászdákban tapasztalt, meglehetősen alacsony színvonal.


Érdekes kérdés, mit tart a Dining Guide kalauza egyáltalán cukrászdának: „Azokat a intézményeket teszteltük, ahol a vendégek desszerteket, tortákat, süteményeket, apró süteményeket, fagylaltokat, parfékat, kávé féleségeket és üdítő, frissítő italokat tudnak fogyasztani és igényük szerint azt onnan elvinni” – magyarázza Herczeg Zoltán, a Dining Guide tesztjeinek vezetője, szervezője., majd folytatja: „Az éttermi teszteléseknél alkalmazott szabályokat, protokollokat alkalmaztuk itt is, természetesen a cukrászdák termékeire hangolva.

Tovább 

 

network.hu

 Olyan mértékű növekedés volt tapasztalható a főbb gabonafélék és a tejtermékek árában a nemzetközi kereskedelemben, hogy az összképet tekintve drágultak az alapvető élelmiszerek februárban, hiába csökkent a növényi olajok ára.

FAO élelmiszerár-index 1 % fölött nőtt, miközben a világ gabonatermelése várhatóan ellenkező irányba mozog 2018-ban – tette közzé az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO).

A FAO élelmiszerár-index, amely az öt legfontosabb élelmiszer-alapanyag nemzetközi árainak súlyozott értékéből számolt mutató, 1,1 %-kal volt magasabban januárhoz képest, de még így is 2,7 %-kal alacsonyabb szinten volt az egy évvel ezelőtti értékéhez képest.

Tovább 

network.hu

 Tudjuk, a magyar fánk a legjobb, de néha érdemes kísérletezni.


A beignet a franciák fánkja, és ne zavarjon össze, hogy a címben amerikai szó szerepel, ugyanis New Orleansban a beignet már amerikumnak számít, éppen úgy, ahogy sok amerikai nem tudja, hogy a pizza Olaszországból került hozzájuk. A déli államok egykoron francia gyarmatnak számítottak, és ez építészetben, és a gasztronómiában is megjelenik – ezért is vitték mesterszintre a derék New Orleansiak a franciák fánkját.

Tovább 

 

network.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

30 éve működő hús nagykereskedő vállalkozás, amely családi háttérrel működik garantálja a húsáruk frissességét és minőségét. 

 

Gondoljon csak bele, ha büdös a megvásárolt malachús, amit éppen valamelyik kétes eredetű üzletből vagy a piacon szerzett be, mennyi bosszúságot okoz ez aznap Önnek ?

 

network.hu


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kerülje el a csalódást és csak megbízható forrásból vagyis hús nagykereskedelemből vegye meg az ünnepi asztalra valót !

Tovább 

network.hu

 A profi gazdálkodó vagy a piaci árus terméke egészségesebb? Többek között erre kereste a választ kutatásában a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara.


Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a termelői piacok és a házi értékesítésből származó portékák, ezzel párhuzamosan pedig folyamatosan erősödik a meggyőződés, hogy aki a magának termelt mennyiségből értékesít, bizonyára semmilyen növényvédő szert sem használ, így garantáltak náluk a tökéletesen egészséges termények.

Tovább 

network.hu

 A vizsgaidőszak közepén tartanak az egyetemisták, de a jó munkásember is próbál visszarázódni az ünnepekből a dolgos mindennapokba, ami valljuk be nem épp egyszerű sokszor...


A következő élelmiszerekkel az OfficeVibes kutatása szerint fel tudod turbózni az agyadat mindenféle teljesítményfokózok, vagy pörgetők nélkül is. És persze ne felejts el vizet inni! Minimum 3 4 liter kell naponta, hogy rendesen működjön a tested! A Blogozin összeállítása.

1. Chiamag
- Tele van fehérjével, ami segíti a koncentrációt
- A benne lévő Omega-3 zsírsavak stimulálják az agysejteket
- Csökkenti az agyvelőgyulladás lehetőségét

2.

Utolsó hozzászólás

Kovács Brigitta üzente 1 éve

https://www.ujsagomat.hu/lidl/

Tovább 

network.hu

 Több vallás kultikus süteménye között találunk fánkot. Az izraelita ünnepek gasztronómiai szokásaiban a Hanuka ünnep ideje alatt fogyasztott fánknak régi történelmi háttere van. Ahogyan annak is, mi mért esszük!


II. Ramszesz, egyiptomi fáraó (Kr.e.: 1290 – 1224) sírjának domborművén már látható egy „fritőz”, amelyben két rabszolga csiga alakú süteményeket készít. Az egyik a meleg fedőt egy bottal emeli le, a másik a forró süteményt két bottal emeli ki.

Tovább 

Hogyan tudod életre kelteni mindig fagyos végtagjaidat?Kedvezz a vérkeringésednek!Katt ide:

www.kavezzokosan.egeszsegeskave.hu

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:

Skot_tojas_2085516_4287_s

Vass Lászlóné 1 hete új képet töltött fel:

Rumpuncsos_oreo_kekszes_kremes_2085054_9709_s

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Zabpelyhes sertésvagdalt képhez:

Zabpelyhes_sertesvagdalt_2083730_4235_s

Köszönöm szépen a hozzászólást! Néha főtt ...

Prohászka Béláné írta 2 hete a(z) Krémmel töltött csokitojások képhez:

Kremmel_toltott_csokitojasok_1416959_4042_s

Attól függ hány darabot akarsz! Felolvasztod a több tábla...

Prohászka Béláné írta 2 hete a(z) Krémmel töltött csokitojások képhez:

Kremmel_toltott_csokitojasok_1416959_4042_s

Több éve megpróbáltam, egy kivételével szétestek a tojások,...

Prohászka Béláné írta 2 hete a(z) Zabpelyhes sertésvagdalt képhez:

Zabpelyhes_sertesvagdalt_2083730_4235_s

Zabpehely???? Nos ezt még nem hallottam! És csak...

Prohászka Béláné írta 2 hete a(z) A fokhagyma tartósítása blogbejegyzéshez:

Szia! Évek óta így csinálom, sóval és olajjal! Mályhűtőben ...

Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:

Gesztenyepure_2084264_2997_s

Kőszeghy Anna 1 hónapja új képet töltött fel:

Zabpelyhes_sertesvagdalt_2083730_4235_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu