Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kakaós linzer
Hozzávalók:50 dkg liszt
1 csg. sütőpor
30 dkg zsír vagy vaj
20 dkg porcukor
8 dkg kakaópor
2 tojássárgája
1 csg vaníliás cukor
baracklekvár
Elkészítése:
A lisztet a zsírral vagy vajjal elmorzsoljuk,hozzáadjuk a cukrot,a tojást,a kakaót és a vaníliás cukrot,egy csipet sóval összedolgozzuk.
14 éve | Hadarik Rita | 13 hozzászólás
Sziasztok! Most már tényleg a nyakunkon van a húsvét. Ugye a megúnhatatlan töltött tojás sehonnan nem maradhat el.....mutatok egy helyes, ötletes megoldást, aminek a készítésébe akár a gyerekeket, unokákat is be lehet vonni.
Recept ITT olvasható: http://www.ritakonyhaja.hu/etlap/hidegtalak-party-falatok/2512-husveti-csirke-toltott-tojas-recept.html
|
|
14 éve | Hadarik Rita | 0 hozzászólás
Húsvét közeledtével a répatorta is gyakrabban porondra kerül. Ileny-olyan, gluténmentes, mandulás, diós, csokis, gyömbéres.....na én is sütöttem már jó pár félét. Keksznek viszont most először. A dekorációban sok lehetőségünk lehet, nekem ez a fehér csokis ehető virágos volt a kedvencem.
Recept ITT: http://www.ritakonyhaja.hu/nassolda/egeszseges-nassolnivalok/3162-repatorta-keksz-recept.html
14 éve | Hadarik Rita | 0 hozzászólás
Aki szereti a pitéket, a krémes süteményeket, az imádni fogja ezt a receptet. A bazsalikom ne ijesszen meg senkit sem. Ki is hagyható persze, de nem érdemes, mert így tökéletes.
Ha tetszik a süti, nézd meg a receptet is. http://www.ritakonyhaja.hu/nassolda/tortak/3163-bazsalikomos-citromos-pite-recept.html
Kakaós lapokhoz:
Piskótához:
Krémhez:
Ránézésre olyan, mint a vendégváró, de a tésztája is más és a krém is.
Sziasztok .
Helyi Pénz . Nagy lehetőségek vannak a kupon rendszerben is .
A többszőrösen is felhasználható, kedvezményre jogosító kuponok élénkítik a helyi gazdaságot .
A vásárlok , a helyi lakosok olcsóbban jutnak árukhoz szolgáltatáshoz.
A rendszer néhány százezer forintból megvalósítható .
Létre kell hozni egy egyesületet vagy szövetkezetet amely összefogja a közösség tagjait .
Valamint egy WEB oldal ahol belehet mutatni a rendszer , és később az elfogadó helyeket .
14 éve | Hadarik Rita | 2 hozzászólás
A sok-sok édesség mellett időnként jól jön egy kis sós ropogtatni való. Egy jó kis film mellett szoktunk a fiúkkal nassolgatni ilyeneket. Ez a snack nagyon sokáig eláll...és rém finom a sok fűszertől..recept ITT: http://www.ritakonyhaja.hu/nassolda/aprosutemenyek/3151-fuszeres-szodas-snack-recept.html
14 éve | Hadarik Rita | 6 hozzászólás
Na nem éppen arra célzok, hogy koszos lenne ez a tészta, annál inkább, hogy a zsnege vajretektől lesz különleges. Tudtátok, hogy a retek levelét is el lehet fogyasztani. Ehhez a tésztához a levélbő pestot készítettem, a retekfejeket pedig megsütöttem hozzá. Nem csak finom, de rendkívül olcsó étel is.
http://www.ritakonyhaja.hu/etlap/tesztaetelek/3146-reteklevel-pestos-teszta-recept-.html
14 éve | Hadarik Rita | 0 hozzászólás
Nemsokára jön Húsvét, és ilyentájt megjön a kedvem a répatortasütéshez is. nemrég próbáltam azt a receptet, ami nagyon bevállt nekem. A tetejére tejfölös fehércsoki krémet tettem.
Ha érdekel a recept, ITT nézhetitek meg: http://www.ritakonyhaja.hu/nassolda/egy-tepsi-sutemeny/3130-glutenmentes-repatorta-recept.html
14 éve | Farkas Lajosné | 0 hozzászólás
Hozzávalók:3 dl cukor,4db tojás,2,5 dl olaj,1mokkáskanál szódabikarbóna,2 mokk.kanál fahély4.5dl liszt,3 db nagyobb alma
A cukrot a jojásokkal az olajjal jól kikeverjük,beletesszük a szódabikarbónát,fahélyat és a lisztet,jól összekeverjük,ezután belekeverjük a meghámozott felszeletelt almát.Tepsibe öntjük a tetejét megszórjuj darabos dióval(kb 10 dkg ) előmelegített sütőbe sütjük 180 fokon.Akkor jó ha tűpróbánál nem ragad.
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás