Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
10 éve | Törőcsik Anita | 0 hozzászólás
A zsázsa Délnyugat-Ázsiában őshonos és már régóta kedvelt fűszernövény. A zsázsa nyomaira számos indoeurópai nyelvben rátalálhatunk, de Xenophón görög katonaorvos leírásaiban is nyomára bukkanhatunk, aki a perzsák fontos élelmiszereként írja le.
A szicíliai nyarat, napsütést és olasz vidámságot idézhetjük meg az asztalunkra ezzel a tipikusan olasz étellel. Nem bonyolult elkészíteni, egy órán belül vacsora kerülhet belőle az asztalra.
Sült tészta salsicciatöltelékkel
Első lépés: kibontom a kolbászt, és alaposan szétmorzsolom a kolbászhúst.
|
|
10 éve | Felföldi Fanni | 0 hozzászólás
Hozzávalók / 8 adag
Minden növény nyersen fogyasztva arra a szervre jó, azt a szervet gyógyítja, amelyikre hasonlít!
A gombák különleges élőlények, se nem állatok, se nem növények. Táplálkozási szempontból például a zöldségek között tartjuk nyilván őket, pedig nincs bennük klorofill. Számtalan hasznos tápanyagot tartalmaznak, miközben fogyasztásuk csekély kalória-bevitellel jár. A gombák fehérjéi szinte valamennyi fajta esetében tartalmazzák az összes esszenciális aminosavat, ebben tehát hasonlítanak az állati fehérjékre.
10 éve | Törőcsik Anita | 0 hozzászólás
Nagy harcot folytat a világ a cukorfogyasztás visszaszorításáért. A kilencvenes években főleg mesterséges édesítőszereket kínált alternatívaként, manapság inkább a természetben rejlő édesítőszerekkel visel hadat.
A természetben megtalálható édesítőszerek piaca az utóbbi években ugrásszerűen megnőtt. A fogyasztók is megérettek a váltásra, és a szacharin tabletta, valamint az aszpartám alapú édesítőszerek helyett már nyitottak a természetes megoldásokra.
10 éve | Felföldi Fanni | 0 hozzászólás
hozzávalók / 12 adag
Tetejére:
Elkészítési idő:60-120 perc
Nehézség:könnyű
Adag:4 személyre
Kalória:500-750 kcal
Hozzávalók:
1 közepes fej vöröshagyma
3 evőkanál olaj
2 evőkanál fűszerpaprika
70 dkg afrikai harcsafilé
só
frissen őrölt bors
1 zöldpaprika
1 paradicsom
1 dl tejföl
1 evőkanál liszt
A túrós csuszához:
25 dkg csuszatészta
só
10 dkg füstölt szalonna
25 dkg túró
1.5 dl tejföl
Elkészítés módja
1.
Hozzávalók / 4 adag
Elkészítés
Hozzávalók
Leírás
Nagyon szeretem a bulgurt, mert 15-20 perc alatt készen van, és akár köretnek, akár egytálételnek kiválóan használható, például jelen recept esetében is!
Hozzávalók:
Elkészítés:
A pórét megtisztítjuk, 5 cm vastag darabokra
vágjuk, a zöld részét külön tesszük. A fehér részét 10 percig sós
vízben főzzük, majd leszűrjük, vajjal kikent sütőtálba tesszük.
A krémsajtot a tejjel és a tojással alaposan elkeverjük, hozzáadjuk az
egész diószemeket, a fűszerpaprikát, sóval és borssal ízesítjük, és a
pórékra öntjük.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás