Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Egy lábasban kevés olívaolajon alacsony lángon kezdjük el párolni a felkarikázott újhagymát (vagy felaprított vöröshagymát). Amikor már üveges, adjuk hozzá a meghámozott és felkockázott céklát, forgassuk és dinszteljük 3-4 percig, majd öntsük fel az alaplevünkkel.
10 éve | Törőcsik Anita | 0 hozzászólás
A tésztához a tojásokat tálba ütjük, és a forró vízzel együtt robotgéppel pár perc alatt habosra keverjük.
|
|
10 éve | Felföldi Fanni | 0 hozzászólás
A földkerekség egyik legnépszerűbb desszertje, és a hazai éttermek
étlapján is gyakran előfordul. Többnyire a francia nevén említik (créme
brulée), de olykor magyarra fordítva is, égetett krémként, esetleg
katalán krémként.
A franciák, a spanyolok és az angolok egyformán a
magukénak tekintik. Valójában pofonegyszerű találmány: alul édes, sűrű
vaníliakrém, a tetején roppanós karamellréteg. Pont az egyszerűségében
rejlik a nehézsége is: ha bármelyik elemét elrontják, az egész desszert szétesik, és nem is lehet helyrehozni.
10 éve | Törőcsik Anita | 0 hozzászólás
Hozzávalók / 6 adag
Elkészítés
10 éve | Törőcsik Anita | 0 hozzászólás
Hozzávalók / 4 adag
Elkészítés
Hozzávalók / 4 adag
Hozzávalók:
Elkészítés:
10 éve | Törőcsik Anita | 0 hozzászólás
Tésztához:
Díszítéshez:
Hozzávalók / 2 adag
10 éve | Felföldi Fanni | 0 hozzászólás
Ha van valami, amit nem érdemes bolti verzióban megvásárolni, akkor az a guacamole. Egy iszonyú finom és nagyon egészséges cuccról van szó, ami lehet egy klassz reggeli, vagy nachos mellé mártogatós egy buliban, de tölthetitek tortillába egy jó fajitashoz is, szóval a felhasználási terület igen széleskörű. Nézzétek a videót és a receptet!
Habanero paprikával turbózott guacamole
Hozzávalók:
A paradicsomokon ejtünk egy kis bevágást egy éles késsel, egy tálba tesszük és leöntjük őket forró vízzel, majd pár perc múlva kiszedjük és eltávolítjuk a héjukat.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu