Recept: blog

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8764 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8764 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8764 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25054 fő
  • Képek - 8764 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Recept Klub hírei

Valentin napi ajándékok, kuponnal -50% kedvezménnyel http://maikupon.hu/akciok/517

 Borban párolt pulykacomb

13 éve | [Törölt felhasználó] | 7 hozzászólás

Hozzávalók:

2 db kisebb pulyka felsőcomb

8 szelet császárszalonna

2 dl fehérbor

1 dl ketchup

1 kávéskanál mustár

1 ek. ételízesítő

majoranna

őrölt bors

2-3 gezezd fokhagyma

Elkészítése:

A ketchupot a mustárral,ételízesítővel,zúzott fokhagymával összekeverjük,majd ízlés szerint majorannát,borsot adunk hozzá.

A megmosott combokat kicsontozzuk,kettévágjuk,az előzőkben összekevert fűszerekkel bekenjük és szalonnába tekerjük.

A szalonnás húsokat hőálló edénybe tesszük.

Utolsó hozzászólás

Loós Lajosné üzente 13 éve

A hétvégén elkészítettem. Nagyon-nagyon finom, és nagyon jó az ízharmóniája. Igaz, én annyit változtattam a recepten, hogy a 2 dl. bor helyett csak 1 dl. bort, és 1 dl. húslevet használtam. De az íz tökéletes!

Tovább 

 

 Receptek

13 éve | [Törölt felhasználó] | 15 hozzászólás

SERTÉSKOCSONYA

(ahogy én készítem)


network.hu


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzávalók:

1,80 kg sertésláb (bőrke, farok, fűl )

0,60 kg sertés csülökhús (lehet bőrös is)

15 dkg nyers füstölt nyulja

5 gerezd fokhagyma

2 fej közepes fej vöröshagyma

Kb. 20 szem egész feketebors

Só.

 

Elkészítés:

A sertéslábakat(feldarabolva), bőrkét, a fület nagyon alaposan megtisztítom – megmosom, majd darabolom. (néha a makacsabb szőröket gázlángon égetem le, majd megkaparom, és megmosom)

Egy jó nagy lábosba teszem a lábakat, a bőrt a csülökhúst, a fület és a nyers füstölt húst.

Utolsó hozzászólás

Csákné Bárdos Éva üzente 13 éve

Én egy kis savanykás fehér bort,vagy egy fél citrom levét is teszek bele .

Tovább 

Igazi zalai vadas vaddisznóból

 

Hozzávalók: 1,2 kg vaddisznó hús 20 dkg szalonna, 1 fej hagyma, 1-1 szál sárgarépa és petrezselyem, fél zellergumó, babérlevél, szegfűbors, fekete bors, őrölt bors, borókabogyó, só, cukor, ecet, tejszín.


Elkészítés módja: A vaddisznóhúst megspékelem szalonnával, sózom, megszórom őrölt borssal, és forró zsíron minden oldalról megpirítom, majd kiveszem a zsírból. Ezután a zsírba teszem az apróra vágott hagymát, és megdinsztelem.

Utolsó hozzászólás

Gál Irén üzente 13 éve

http://www.google.hu/search?q=ganca&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a

Ganca receptek. Igen palóc kaja, én tősgyökeres palóc vagyok:) recski:)

Tovább 

network.hu

 

AKCIÓ!!!!

 

-20 %-os vásárlásra jogosító kuponkód: netw20-20111220-100

 

http://hazaiwebaruhaz.unas.hu

 

A kupon 2011. december 31-ig váltható be az "egyedi fényképes ajándéktárgyak" kategóriában.

Utolsó hozzászólás

Illés Gábor üzente 13 éve

Nekem igen, valoban tetszik.Okos ötletek,amit érdemes értékelni.
Gábor.

 

 

 

network.hu

 

Kattints a képre a receptért!:)

 

4 db tojás, 15 dkg dió, 2 evőkanál kakaó, 1 db reszelt alma, 1/2 cs. sütőpor, vanilia aroma /4-5 csepp/, 1 evőkanál édesitőszer. A hozzávalókat összedolgozzuk muffin

formába tesszük  dióval diszítjük és közepesen meleg sütöben megsütjük.

network.hu

 

Utolsó hozzászólás

Szász ilucika üzente 13 éve

Igen ez a recept jó.! Cukorbetegeknek, diétásaknak való. Az alma leve adja a levet /tej/ , liszt helyet tesszük bele a diót. Ne számítson senki egy nagyon finom muffinra, de meg lehet enni.

 Kedvenc zserbó receptem

14 éve | [Törölt felhasználó] | 14 hozzászólás

Zserbó szelet

Hozzávalók:

·         0,5 liter tej

·         1 kockacukor

·         2 dkg élesztő

·         0,5 kg liszt

·         25 dkg margarin (Rama a legjobb)

·         10 dkg porcukor

·         1 tojás

·         1 tasak vaníliás cukor

·         1 csipet só

·         1 dl tejföl

A töltelékhez:

·         25 dkg darált dió

·         20 dkg porcukor

·         30 dkg baracklekvár

A süti bevonásához:

·         20 dkg tortabevonó (pl.

Utolsó hozzászólás

csermák lajosné üzente 13 éve

Ez egy nagyon jó süti,kiadós is. Nálunk mindenki szereti. Köszi

Tovább 

 Mandulás rizspuding

14 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Hozzávalók:

90 g rizsdara

60 g zselatinpor

170 g cukor

1/4 bögre kókuszreszelék

4 és  1/2 bögre forrásban lévő víz

néhány csepp mandulaaroma

néhány szem licsi

piszke vagy guava

valamint tejszín a tálaláshoz

Elkészítése:

Keverjük össze a százaz alapanyagokat.

Tegyük a keveréket egy lábasba.,majd keverés mellett adjuk hozzá a forrásban levő vizet.

Forraljuk fel!

Állandó keverés mellett hagyjuk főni további 10 percig vagy amíg besűrösödik.

Keverjük hozzá a mandulaaromát.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Kelkaposzta_fozelek_csirkeporkolttelu_2199384_5144_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu