Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
Elkészítése:
A sárgarépát felszeletelem és a zsíron a bor hozzáadásával puhára párolom, majd megszórom finomliszttel és állandó keverés mellett pirítom pár percig.
Ezután félrehúzom a lángról, megszórom pirospaprikával és a felaprított petrezselyemmel, elkeverem, felöntöm a tejjel, simára keverem, sózom és jól kiforralom.
10 éve | Felföldi Fanni | 0 hozzászólás
hozzávalók / 4 adag
|
|
10 éve | Törőcsik Anita | 0 hozzászólás
Kicsit időigényes süti, de nagyon finom! Ez garantáltan percek alatt el fog fogyni. És persze egyszerű az elkészítése is!
Elkészítés:
1. Először a vajat és a csokoládét tegyük egy tálba és vízgőz fölött olvasszuk meg.
2. Keverjük bele a tojássárgákat és tegyük vissza a vízgőzre.
Nagyszerű recept, melyet nap bármelyik szakaszában lelkiismeretfurdalás nélkül fogyaszthatunk!
Elkészítése: az avokádót vágd félbe, majd kanállal vájd ki a héjából a gyümölcshúst. Vágd apróra, és locsold meg a citrom felének levével.
10 éve | Felföldi Fanni | 0 hozzászólás
Ünnepi alkalomra vagy csak úgy, amikor szeretnénk kifejezni szeretetünket.
A szív motívumban minden benne van.
Miért ne készíthetnénk szeretet tortát!
Annyira aranyosan néz ki ez a torta, hogy szívünk szerint fel sem vágnánk.
Most megmutatjuk hogyan készíthető egyszerű recepttel szíves sajttorta. Azért, hogy a színek még kontrasztosabbak legyenek, csokoládés kekszből készítjük a tésztát sütés nélkül.
Süteménykészítésre és díszítésre fel!
Vanília- és csokipudingot készíteni házilag körülbelül öt perccel tart tovább, mint bolti pudingporból megfőzni. És hogy miért érdemes a zacskós változatot hanyagolnunk? A bolti változatnál is – akárcsak a házinál – az alap a kukoricakeményítő. Ehhez a zacskós vaníliapudingoknál aromát adnak még és színezékeket, hogy szép színű és vanília ízű pudingot tudjunk készíteni. A zacskós csokipudingba szintén kerül aroma, biztos, ami biztos, a színezést azért kakaóporral megoldják.
A mai vacsoránk tulajdonképpen egy felturbózott rizses hús lesz, a spanyolok jellegzetes rizsétele. Az autentikus paella egyetlen nélkülözhetetlen hozzávalója a rizsen kívül a sáfrány, ettől kap sárga színt és finoman fűszeres ízt.
Csirkés paella
Hozzávalók:
hozzávalók / 4 adag
elkészítés
Szerintem ezzel mindenki találkozott már.
Párbeszéd anyukám és köztem:
- Anyuci, hogy készül a sztrapacska?
- A krumplit meghámozod, lereszeled, üss hozzá tojást, majd önts hozzá annyi lisztet, amit felvesz.
- Ok,ok, de mégis mik az arányok. Mennyi krumpli kell hozzá?
- Jaj, édes lányom, ne fárassz már ilyen kérdésekkel. Hát a nagy lábost rakd tele.
- …
Szóval ilyen és ehhez hasonló segítséget szép számmal kaptunk már otthonról. Ettől a falnak tudok menni, és nincs más megoldás, minthogy nekiálljak tesztelgetni az arányokat, hogy pontos feljegyzést készíthessek róla.
10 éve | Kőszeghy Anna | 0 hozzászólás
Lengyel sörleves / Magyar konyha 1998.
--------------------------------------------------
Hozzávalók:
7,5 dl könnyű, világos sör, 5 dl víz, 2-3 szegfűszeg, egy kevés fahéj, 2 dl tejföl, 4 tojássárgája, 8-10 dkg cukor.
Betétnek: sajt-vagy pirított kenyérkockák.
A
sört a vizet, a fűszereket felfőzzük. A nem túl hideg tejfölt, a
tojássárgáját és a cukrot egy nagy edényben összekeverjük, hogy azután a
forró sörlevet behabarhassuk. Sajtkockákkal, vagy vajban pirított
kenyérdarabkákkal tálaljuk.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás