Recept: blog

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25050 fő
  • Képek - 8756 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25050 fő
  • Képek - 8756 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25050 fő
  • Képek - 8756 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 25050 fő
  • Képek - 8756 db
  • Videók - 169 db
  • Blogbejegyzések - 1198 db
  • Fórumtémák - 71 db
  • Linkek - 376 db

Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Recept Klub hírei

network.hu

Lassan egész kis fánk arzenálom lesz itt a blogon, de nem tehetek róla, nagyon szeretem, minden formában. Ez a helyre kis fánkocska is kedvenc lesz, mert nem kell dagasztani, csak összegyúrni, gyorsan sül, és igazán élvezet már csak kézbe venni is :-)
Ráadásul végre arra is fény derült előttem, hogy hogyan kell úgy sütni a fánkot, hogy a világos mélyedés az ott maradjon a közepén.

A mérce a szokásos 2,5 dl-es bögre! :-)

Hozzávalók:

– 1 bögre langyos tej
– 1 kocka friss élesztő (5 dkg)
– negyed bögre porcukor
– 4 bögre finomliszt
– 4 tojás sárgája
– kb.

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Akkor nem szívja tele magát olajjal a fánk,ha teszel bele egy kis kupica rumot.
Na meg szép magas és szalagos lesz!
Mindegy,hogy bögrés vagy nem!
Huzatmentes,meleg hely kell hozzá!
A képen nincs szalag a fánkon.
Nem igazán sikeres fánk!

Tovább 

network.hu

 Évi tíz számmal, több mint száz oldalon mutatkozik be áprilisban a Jamie Magazin magyar kiadása. A közismert tévés szakács lapja március 25-én jelenik meg, 895 forintért.

 

 

„A legmagasabb nemzetközi szakmai színvonalat megcélozva készítettük elő kiadói csoportunk első magazinjának megjelenését. Nagy örömünkre szolgál, hogy Jamie Oliver stábja minket tisztelt meg bizalmával. Hónapok óta dolgozunk a lap londoni szerkesztőségével a magyar kiadás előkészítésén.

Tovább 

 

network.hu

Hozzávalók: (2 dl-es bögrét használtam)
  • 1 bögre zabpehelyliszt 
  • 2 bögre aprószemű, lágy zabpehely 
  • 1,5 bögre tej (vagy más folyadék: kókusztej, narancslé, folyékonyabb lekvár+víz)
  • 1 tojás
  • csipet só
  • folyékony édesítő ízlés szerint (kb. 1 evőkanál ebből: Dia Édes folyékony édesítő)
  • mehet bele apróra vágott cukormentes étcsokoládé /vagy reszelt alma, cukrozatlan kakaópor, kókuszreszelék, aszalt gyümi ízlés szerint/


Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverjük (a palacsintatésztánál valamivel sűrűbb masszát kell kapjunk), majd szilikonos sütőpapírra kanalazva alsó-felső sütésen 200 fokon készre sütjük (akkor jó, mikor a széle elkezd megpirulni). 


Ui.: Lágyabb kekszet fogunk kapni, ez nem ropogós keksz recept!

Tovább 

 

network.hu Nyakunkon az őszi-téli betegségszezon, itt az ideje felfegyverkezni. Ezzel a levessel hatékony támadást indíthatunk a megfázás ellen.

 

hozzávalók / 2 adag

 

 

elkészítés
  1. Tegyük egy fazékba az olívaolajat, a hagymát, a fokhagymát, a chilit és a gyömbért.

Tovább 

network.hu

Hozzávalók / 6 adag
A leveshez
A nokedlihez

 

 

elkészítés
  1. A babot előző este beáztatjuk.

Tovább 

 KÖNNYED FENYŐMAGOS SALÁTA EBÉDRE

10 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

network.hu

A fenyőmagolaj nem csak a hajnak, és a bőrnek tesz jót, hanem az emésztésnek és a tápanyagraktárnak, illetve a kedvének is! Ez a benne található többszörösen telítetlen zsírsavaknak köszönhető.

A 100% -ig természetes eredetű,  hidegen sajtolt fenyőmagolaj az igazi megkoronázása a salátának. Gazdag a többszörösen telítetlen zsírsavakban (Omega-3, Omega-6) illetve számos egészségügyi pozitívummal rendelkezik. Az omega-3 zsírsav elősegíti és megóvja a szív- és érrendszer egészséges működését, illetve a vérnyomást és koleszterint is redukálja.

Tovább 

 Koktélt, sört, vagy whiskyt igyunk?

10 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

network.hu

A horoszkópunk elárulja, hogy melyik alkohol illik hozzánk a legjobban.

 

Hamarosan itt a hétvége, amikor sokan egy-egy fergeteges bulival ünnepeljük meg, hogy végre vége a munkának, és eljött a szórakozás ideje. Ilyenkor nagyon valószínű, hogy megiszunk egy-két pohár italt.

Az alkoholok széles választékából már mind kiválasztottuk a kedvencünket, ám amennyiben még keressük a hozzánk legjobban illő italt, akkor most megtudhatjuk, hogy a horoszkópunk szerint melyik alkohol passzol hozzánk.

Tovább 

network.hu

Készítettél már otthon forró csokit? Bármi is a válasz, bloggerünk receptjét érdemes kipróbálnod!

 

Hozzávalók:

 

3,5 dl víz

100 g étcsokoládé (kb. 60 %-os)

35 g cukor

15 g kakaópor (cukrozatlan)

 

Elkészítés:

 

Egy kis lábasban közepes lángon addig melegítjük a vizet és a cukrot, míg a cukor meg nem olvad. Ekkor beletesszük az étcsokikockákat és a kakaóport és ha a csoki is felolvadt, akkor kis bögrékbe adagoljuk, majd felvert tejszínnel díszítjük.

Tovább 

network.hu

Gasztronómiai különlegességgel teszik egyedivé budapesti koncertjeiket a Pannon Filharmonikusok: a közönséget Segal Viktor séfnek a hangversenyekhez megálmodott finomságai várják február és május között a Művészetek Palotájában.

 

A Pannon Filharmonikusok (PFZ) évadát bemutató csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Horváth Zsolt, a pécsi zenekar igazgatója elmondta: minden évben igyekeznek valamivel különlegessé tenni fővárosi hangversenyeiket, idén programjukkal és szó szerint is a budapesti zenei élet fűszere szeretnének lenni, ezért Segal Viktor nemzetközi hírű séfet kérték föl arra, hogy az idei évadból hátralévő négy Müpa-beli koncertjükre készítsen az elhangzó művekhez illő ételeket.

Tovább 

network.hu

Farsang idején elengedhetetlen a fánk. Sokat gondolkodtam, hogy mivel és hogyan tudnám kiváltani, mert a hagyományos fánk nem tartozik az egészséges ételek kategóriába.

 

Az alábbi recept pedig egy kiváló alternatíva, és kalóriatartalma messze nem annyi, mint a hagyományos testvérének. Nem mellékesen ez az édesség élesztő-, tej-, tojás- és cukormentes, alakbarát változat.

 

Hozzávalók:

2-3 db alma

2-3 ek. friss citromlé

1-2 ek. fahéjas nyírfacukor

6 ek.

Tovább 

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu