Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók: 1-2 db patiszon, só, 30 dkg sajt, tojás, prézli, liszt
Elkészítése: megtisztítom, kimagozom, felszeletelem a patisont, majd másfél órán hagyom lesózva állni. Ezután a tojásba teszem a sajtot és mint a rántott finomságokat bepanírozom bundába, majd forró olajban kisütöm.
Ha később is szeretnék enni belőle nem szabad mikróba tenni mert levet enged, tehát vagy hidegen vagy egy picit újból átsütöm.
Jó étvágyat! Angi
Igazi hétvégi finomság ez a pestos szűzérme, amihez sült ceruzababot készítettem kötetként. Most a ceruzababot frissen is meg lehet ráadásul venni, így érdemes ilyet készíteni. Nagyon finom, és ráadásul nagyon gyorsan elkészíthető.
|
|
A héten én is főztem lekvárt kajszibarackból. Szerintem ebből lehet a legfinomabb baracklevárt főzni. Most mézzel, kakukkfűvel és mállak készítettem. Illetve készítettem diabetikus lekvárt is xilittel. De ez a mákos citromfüves valami csodás lett.
15 éve | receptvarázs | 0 hozzászólás
Frissítő nyári receptek: hideg gyülmöcsleves és zöldségleves
További frissítő tippek és üdítő TV Paprika Magazin receptek képpel a receptvarázs nyári oldalán:)
A tarator, azaz a bolgár uborkaleves finom ízével nem telít el, sőt, egyenesen frissít és egyes régiókban még jeget is tesznek bele.
Hozzávalók:
1 nagy kígyóuborka
5 dl hideg zöldségalaplé
5 dl hideg joghurt (a folyékonyabb fajtából)
2 gerezd fokhagyma
3 ek darált dió
ízlés szerint kapor
2-3 szál karikára vágott újhagyma
só, frissen őrölt bors, olívaolaj
Az uborkát magozzuk ki, kockázzuk fel és tegyük egy turmixgépbe.
MIRINDÁS TÚRÓS
TÉSZTA
6 db tojás
6 e.k. porcukor
1 dl étolaj
4 e.k. liszt
2 e.k. kakaó
1 cs sütőpor
KRÉM I.:
25 dkg ráma
20 dkg porcukor
25 dkg túró
2 cs vaniliás cukor
KRÉM II:
6 dl mirinda
2 cs vanilia puding
Pudingot a mirindába főzzük
A tésztát piskóta szerint sütjük,
Utána rátesszük a túrókrémet ,
Majd a mirindás krémet.
MIRINDÁS TÚRÓS
TÉSZTA
6 db tojás
6 e.k. porcukor
1 dl étolaj
4 e.k. liszt
2 e.k. kakaó
1 cs sütőpor
KRÉM I.:
25 dkg ráma
20 dkg porcukor
25 dkg túró
2 cs vaniliás cukor
KRÉM II:
6 dl mirinda
2 cs vanilia puding
Pudingot a mirindába főzzük
A tésztát piskóta szerint sütjük,
Utána rátesszük a túrókrémet ,
Majd a mirindás krémet.
15 éve | receptvarázs | 1 hozzászólás
Hőségben fontos, hogy sok folyadékot fogyasszunk. Víz, ásványvíz, tea, gyümölcslé (fröccs...:)
Néhány üdítő, hűsítő italrecept a forró napokra:
Gyömbérsör (alkoholmentes)
Lassi (indiai joghurtital)
Sinh To Bo (vietnami avokádó turmix)
15 éve | Hadarik Rita | 4 hozzászólás
A gyerekeim szeretik a gombócot, viszont én igyekszem mindig kicsit másképp készíteni nekik. Többnyire kukoricadarásan készítem, viszont most a hagyományost kevertem ki egészségesebbre. Friss gyümölccsel, házi tejföllel nagyon finom volt.
15 éve | Hadarik Rita | 1 hozzászólás
Tegnap a közértben majd elájultam, amikor a kasszánál előttem egy fiatal férfi vett egy írdatlan nagy doboz barackkonzervet. Hiszen mindenhol kapható friss barack is. Akkor meg miért kell konzevrezni?
Mi annyira imádjuk a barackot, hogy mostanában minden ebből készül. Persze esszük magába is, a kicsik egy ültő helyükben megesznek 1 kilót is.
Hoztam viszont most egy nagyon könnyű, és gyors barackos ételt, szerintem sokan ismeritek. Barackos-füstölt sajtos csirkemell....hát friss barackból nekem jobban izlik, igaz így nem olyan édes, mint a cukros konzervből, de legalább friss.
Kőszeghy Anna 3 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás