Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
10 éve | Törőcsik Anita | 0 hozzászólás
Vizet forralunk a tésztafőzéshez, és a tésztát al dente megfőzzük benne. Leszűrjük, és összekeverjük a vajjal.
Közben a babot kisebb darabokra vágjuk. A répát megtisztítjuk,
megmossuk, és vékony karikákra vágjuk.
A telet a nyárral összekötő suti. Az utolsó 6 db naranccsal már nem tudtam mit kezdeni, senki se nyúlt hozzájuk... Na a 4-ből narancslé lett, 2 meg ment a torta tetejére. Abszolút light-os süti, kevés kalóriás, egészséges... Narancs, joghurt, méz... Jól passzolnak egymáshoz, finom nyári, könnyű torta.
hozzávalók / 6 adag
az alaphoz:
a zselatinhoz:
a joghurtkrémhez:
a tetejére:
|
|
10 éve | Törőcsik Anita | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
Elkészítés:
A spenótot hagyjuk kiolvadni. Egy tepsit vajazzuk ki.
Belisztezett gyúródeszkán nyújtsuk ki a leveles tésztát megfelelő
méretűre, majd tegyük a tepsibe, a széleit pedig húzzuk fel annak
oldalára.
Mixerrel keverjük össze a túrót és a tejszínt.
A pirítóst pont az ilyen hosszú, fárasztó hétköznapokra találták ki. Egyszerű, gyorsan elkészül, és a jól megválasztott feltétekkel együtt igazán laktató és finom is lehet. Hoztunk is 3 villámgyors receptet.
Avokádós pirítós
1.Az avokádót kettévágjuk, magját eltávolítjuk és húsát villával szétnyomkodjuk (darabosra, vagy krémesre - ízlés szerint).
10 éve | Felföldi Fanni | 0 hozzászólás
Hozzávalók / 6 adag
10 éve | Törőcsik Anita | 0 hozzászólás
A fűszerek ízletesebbé teszik az ételeinket, ráadásul fokozzák azok emészthetőségét és eltarthatóságát. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Snidling
Íze a fokhagymáéra emlékeztet. Sok benne a C-vitamin, főzni nem szabad! Frissen sajtba, túróba, fűszervajba, omlettekbe vagy salátákba ajánlják. Emésztéskönnyítő, vizelethajtó hatású, és elpusztítja a kórokozókat.
Petrezselyem
Az A- és C-vitamin természetes forrása, ezért a friss leveleket nem tanácsos belefőzni az ételbe.
10 éve | Felföldi Fanni | 0 hozzászólás
Aki evett már csokis pavlovát, tudja, hogy ez csak jó lehet. Eper és csokis pavlova egy kis tejszínhabbal megerősítve? Naná, hogy szuper. Bárcsak mindig eperszezon lenne:)
Hozzávalók:
A mini adag pavlovához:
2 tojásfehérje
8 dkg porcukor
1 evőkanál kakaópor
2,5 dkg étcsokoládé
3 dl habtejszín
2-3 evőkanál méz
20 dkg eper
1. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, közben fokozatosan hozzáadjuk a porcukrot. Ha kész, hozzákeverjük a kakaóport és a felaprított étcsokoládét.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A medvehagymát apróra vágjuk.
Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A lisztet elmorzsoljuk a
zsiradékkal. Hozzáadjuk a tojások sárgáját, sót, borsot, a felfuttatott
élesztőt, a medvehagymát és a tejfölt.
Hetente egyszer biztosan megkívánsz egy jó főzeléket, de már unod a klasszikus variációkat? Nemrég megkértük Szatmári Feri gasztrobloggert, mutassa be nekünk három kedvenc tavaszi főzelékreceptjét, melyek kicsit eltérnek a nagy klasszikusoktól. Mi imádjuk őket, és reméljük, ti is!
Ne félj a különleges ízektől, a szokatlan hozzávalóktól, néha ugyanis nem árt egy kis turpisságot bevetni a konyhában is. Íme, Szatmári Feri három szuper tavaszi receptje.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A húst megmossuk, mély zsebet vágunk bele. A
fokhagymát meghámozzuk. A bazsalikomot leöblítjük, majd a fokhagymával
és az olívaolajjal péppé zúzzuk, sóval, borssal ízesítjük.
A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint megfőzzük, majd leszűrjük, és még melegen összeforgatjuk a bazsalikomos péppel.
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
SERES SÁNDORNÉ 1 hete új képet töltött fel:
SERES SÁNDORNÉ 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Csirkepörkölt tarhonyával képhez:
Köszönöm szépen a kedves hozzászólást!
SERES SÁNDORNÉ írta 3 hete a(z) Csirkepörkölt tarhonyával képhez:
HÚ DE FINCSI ÉS MILYEN GÚSZTA. KÖZIKE.
Kőszeghy Anna 1 hónapja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu