Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Recept Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz a legegyedibb receptekhez, amiket tagjaink töltöttek fel. Sőt, te is kiveheted részed a sikerből, ha megírod kedvenc receptjeidet, és még képet is töltesz hozzá! Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
matus irén
Recept Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
9 éve | Törőcsik Anita | 0 hozzászólás
Vizet forralunk a tésztafőzéshez, és a tésztát al dente megfőzzük benne. Leszűrjük, és összekeverjük a vajjal.
Közben a babot kisebb darabokra vágjuk. A répát megtisztítjuk,
megmossuk, és vékony karikákra vágjuk.
A telet a nyárral összekötő suti. Az utolsó 6 db naranccsal már nem tudtam mit kezdeni, senki se nyúlt hozzájuk... Na a 4-ből narancslé lett, 2 meg ment a torta tetejére. Abszolút light-os süti, kevés kalóriás, egészséges... Narancs, joghurt, méz... Jól passzolnak egymáshoz, finom nyári, könnyű torta.
hozzávalók / 6 adag
az alaphoz:
a zselatinhoz:
a joghurtkrémhez:
a tetejére:
|
|
9 éve | Törőcsik Anita | 0 hozzászólás
Hozzávalók:
Elkészítés:
A spenótot hagyjuk kiolvadni. Egy tepsit vajazzuk ki.
Belisztezett gyúródeszkán nyújtsuk ki a leveles tésztát megfelelő
méretűre, majd tegyük a tepsibe, a széleit pedig húzzuk fel annak
oldalára.
Mixerrel keverjük össze a túrót és a tejszínt.
A pirítóst pont az ilyen hosszú, fárasztó hétköznapokra találták ki. Egyszerű, gyorsan elkészül, és a jól megválasztott feltétekkel együtt igazán laktató és finom is lehet. Hoztunk is 3 villámgyors receptet.
Avokádós pirítós
1.Az avokádót kettévágjuk, magját eltávolítjuk és húsát villával szétnyomkodjuk (darabosra, vagy krémesre - ízlés szerint).
9 éve | Felföldi Fanni | 0 hozzászólás
Hozzávalók / 6 adag
9 éve | Törőcsik Anita | 0 hozzászólás
A fűszerek ízletesebbé teszik az ételeinket, ráadásul fokozzák azok emészthetőségét és eltarthatóságát. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Snidling
Íze a fokhagymáéra emlékeztet. Sok benne a C-vitamin, főzni nem szabad! Frissen sajtba, túróba, fűszervajba, omlettekbe vagy salátákba ajánlják. Emésztéskönnyítő, vizelethajtó hatású, és elpusztítja a kórokozókat.
Petrezselyem
Az A- és C-vitamin természetes forrása, ezért a friss leveleket nem tanácsos belefőzni az ételbe.
Aki evett már csokis pavlovát, tudja, hogy ez csak jó lehet. Eper és csokis pavlova egy kis tejszínhabbal megerősítve? Naná, hogy szuper. Bárcsak mindig eperszezon lenne:)
Hozzávalók:
A mini adag pavlovához:
2 tojásfehérje
8 dkg porcukor
1 evőkanál kakaópor
2,5 dkg étcsokoládé
3 dl habtejszín
2-3 evőkanál méz
20 dkg eper
1. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, közben fokozatosan hozzáadjuk a porcukrot. Ha kész, hozzákeverjük a kakaóport és a felaprított étcsokoládét.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A medvehagymát apróra vágjuk.
Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A lisztet elmorzsoljuk a
zsiradékkal. Hozzáadjuk a tojások sárgáját, sót, borsot, a felfuttatott
élesztőt, a medvehagymát és a tejfölt.
Hetente egyszer biztosan megkívánsz egy jó főzeléket, de már unod a klasszikus variációkat? Nemrég megkértük Szatmári Feri gasztrobloggert, mutassa be nekünk három kedvenc tavaszi főzelékreceptjét, melyek kicsit eltérnek a nagy klasszikusoktól. Mi imádjuk őket, és reméljük, ti is!
Ne félj a különleges ízektől, a szokatlan hozzávalóktól, néha ugyanis nem árt egy kis turpisságot bevetni a konyhában is. Íme, Szatmári Feri három szuper tavaszi receptje.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A húst megmossuk, mély zsebet vágunk bele. A
fokhagymát meghámozzuk. A bazsalikomot leöblítjük, majd a fokhagymával
és az olívaolajjal péppé zúzzuk, sóval, borssal ízesítjük.
A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint megfőzzük, majd leszűrjük, és még melegen összeforgatjuk a bazsalikomos péppel.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu